Tarih: 03.11.2023 15:53

3 Ekim 2023 Burç Yorumları

Facebook Twitter Linked-in

3 Ekim 2023'te burçlar ne söylüyor? 3 Ekim 2023 burç yorumları nelerdir? 3 Ekim 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün geleceğe bakmak için çaba gösterin ve yakın zamanda başladığınız plan ve programa sadık kalırsanız hayatın ne kadar güzel olabileceğini hayal edin. Eğer bundan bu kadar çabuk vazgeçerseniz geleceğin geçmişten daha iyi olmasını nasıl bekleyebilirsiniz?

BOĞA

Bir zamanlar sizi yoğun bir şekilde rahatsız eden bir şey artık sizi en ufak bir şekilde endişelendirmiyor gibi görünüyor ve bu iyi bir şey. Yine de kendinizi kaptırmayın ve karşılaştığınız her durumda bu tutumu sergileyebileceğinizi düşünün. Bazı konuların hâlâ ciddiye alınması gerekiyor.

İKİZLER

Yaratıcı çabalarınız son zamanlarda bastırılmış olabilir ancak önümüzdeki birkaç gün içinde kendinizi kanıtlama şansına sahip olacaksınız. Ayrıca, son zamanlarda soğumuş gibi görünen bir gönül meselesine yeni bir soluk getirme şansına da sahip olacaksınız.

YENGEÇ

Hiçbir zaman duygularınızı inkar edecek türden biri olmadınız ve bu gerçek bugün sizin lehinize işleyecek. Sessiz kalmak ve başkalarının sizi neyin rahatsız ettiğini bilmemesine izin vermek daha kolay olabilir, ancak bu, duygularınızı açmanın tam zamanıdır.

ASLAN

Yeni hafta başlarken bir tür kumar oynama eğiliminde olabilirsiniz ancak gezegenler bunun o kadar da iyi bir fikir olmayabileceği konusunda uyarıyor. Her şeyden önce iş ortaklarınızın ve iş arkadaşlarınızın sizi kendi paranızı riske atmaya ikna etmesine izin vermeyin.

BAŞAK

Sevdiğiniz insanlar için elbette küçük hediyeler alın, ancak kendinizi kaptırmayın ve büyük bir jest yapmanız gerektiğine dair yanlış inanışla bugün büyük miktarda para saçmayın. Hayatta en çok anlam taşıyan küçük şeylerdir.

TERAZİ

Zodyak'ın ortaklık işareti olarak her zaman diğer insanların çıkarlarını hesaba katmaya hazırsınız, ancak bazen bencil olmanız ve yalnızca kişisel olarak size fayda sağlayan şeyleri yapmanız gerekir ve bu şu anda da geçerli. Bu konuda kendini suçlu hissetmene gerek yok.

AKREP

Yakın bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin yardımınıza ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz, o halde neden bunu istemiyor? Sebep ne olursa olsun, neye ihtiyaç duyduklarını bulmayı işiniz haline getirin ve sonra bunu onlar için elde etmek için elinizden geleni yapın.

YAY

Bugün kariyer ve mali konular iyi bir yıldıza sahip, bu nedenle itibarınızı ve hatta belki de servetinizi getireceğini umduğunuz bir proje varsa o zaman kesinlikle onunla devam edin. Başaramayacağınızı söyleyen alaycıları ve eleştirmenleri dinlemeyin; sadece harekete geçin!

OĞLAK

Otorite konumundaki biri bugün size yardımcı olmak için elinden geleni yapacak ve onun yanınızda olmasından mutluluk duyacaksınız. Ancak onların şu anda sizin için yaptıklarını gelecekte bir noktada sizin de onlar için yapmak zorunda kalacağınızı unutmayın.

KOVA

Heyecan verici yeni bir mücadele karşınıza çıkıyor ve buna hazır olmalısınız. Her şeyden önce bu, zihinsel tutumunuzun her zaman olumlu olması gerektiği anlamına gelir; çünkü kendinizden şüphe ederseniz, sonuçlar olması gerektiği kadar muhteşem olmayabilir.

BALIK

Duygularınızın yoğunluğu bugün tavan yapacak ama bu hiç de şaşırtıcı olmamalı çünkü onları çok uzun süre içinizde sakladınız. Neyse ki, duygularınız her yerde olsa da zihniniz hala normal şekilde çalışıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —