Tarih: 06.01.2023 16:29

Muharrem İnce'den 6'lı masaya eleştiri: Sekretarya bir Cumhurbaşkanı istiyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Cami çıkışında açıklamalarda bulunan İnce altılı masayı eleştirerek "İktidar karşısında umut olması gereken altılı masada bayrak indirenler var Türklüğü kaldıranlar var, anayasanın ilk 4 maddesini kaldırmak isteyenler var, şaşkınlıkla izliyoruz." dedi.

"BUNLAR KAFALARINI PEYNİR EKMEKLE YEDİLER"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarını eleştirerek, "Davutoğlu'nu izliyorum, imza atacakmış cumhurbaşkanı böyle cumhurbaşkanı olur mu kendilerine sekreter arıyorlar. Yüzde 50+1 ile seçilecek adam yüzde 1 alan genel başkana soracak şuraya kimi müdür yapalım diye. Bunlar kafalarını peynir ekmekle yediler" ifadelerini kullandı.

2018'DE NEDEN DESTEKLENMEDİ?

"2018 yılında İYİ Parti bugünkü konumuna göre daha güçlü konumdaydı, CHP'ye muhtaçtı o zaman Kılıçdaroğlu o zaman biz sana 15 milletvekili veririz ama sende Muharrem İnce'yi destekle demedi. Şimdi kendi için ortak birlik istiyor acaba 2018 yılında kazanmak mı istemiyordu. Acaba Muharrem İnce kaybetsin diye mi planı vardı. 6 tane genel başkanın sekretearyasınımı yapacak Cumhurbaşkanı. Bu komediden öte bir durumdur."



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —