Tarih: 18.02.2023 12:10

Akbank'tan şubat ayı promosyon güncellemesi geldi! Emeklileri havaya uçuracak rakamlar, işte güncel emekli promosyonu

Facebook Twitter Linked-in

Emekli vatandaşlara Akbank'tan müjde!

EYT düzenlemesi dolayısıyla son zamanların en çok konuşulan konulardan birisi olan emekli promosyonu güncellenmeye devam ediliyor. 2023 yılının şubat ayına girilmesiyle birlikte bankalar arasında yaşanan promosyon rekabeti tüm hızıyla emeklinin karşısına çıkıyor.

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği emekli promosyonu güncellemeleri dikkat çekti. Akbank tarafından yapılan emekli promosyonu güncellemesiyle birlikte emeklilik bekleyen vatandaşların banka listesi kabardı.

022 senesinin en çok araştırılan konuşulanlarından olan emekli promosyonlarında artış görüldü. Akbank'ın resmi internet sitesinde paylaşılan promosyon miktarları ise gündem haline geldi.

emekli-bayram-ikramiyesi-ne-kadar-olacak-ve-ne-zaman-hesaplara-yatacak-2022-emekliye-bayram-ikramiyesi-mujdesi-geldi-b-gazete.webp

Akbank güncel emekli promosyonu!

Akbank tarafından kısa bir süre önce açıklanan emekli promosyon miktarları şu şekilde;

Yapılan promosyon güncellemesi ile birlikte EYT bekleyen vatandaşların listesine Akbank'ın da eklendiği görülüyor. Akbank tarafından güncellenen promosyon miktarları ile birlikte yarışa büyük bir hız getireceği tahmin ediliyor.

promosyon-odemeleri-yfux.jpg

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikli olan şart olarak emekli olmanız gerekiyor. Emekli olduktan sonra promosyon miktarına göre banka tercihi yapmanız tavsiye ediliyor. Sizler için en uygun bankaya giderek 3 yıllık maaş taahhüttü imzalayarak belirtilen emekli promosyonundan faydalanabilirsiniz. Promosyon miktarları yukarda belirtildiği üzere maaş aralıklarına göre değişiklik gösterebiliyor. Eğer daha öncesinde emekliyseniz ve taahhütlünüzün bitme durumunda maaşınızı promosyon almak istediğiniz bankaya taşımanız gerekir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —