Tarih: 14.12.2022 22:28

Çöp Adam 4. bölüm fragmanı izle youtube Star TV! Çöp Adam Meryem Elçin Afacan Hande Erçel'i kıskandırdı

Facebook Twitter Linked-in

Çöp Adam Meryem'i Çöp Adam 3. bölümde de çok araştırılacak. Çöp Adam 3. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Peki Çöp Adam 3. bölüm de neler olacak? Çöp Adam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam 4. bölüm fragmanı izle . Çöp Adam Tamer'in kardeşi Meryem Çöp Adam 4. bölüm fragmanında özellikle ön planda olacak. 

Sen Çal Kapımı dizisi ile gönüllere tombulluğu ve sempatikliği ile taht kuran ismi Elçin Afacan, aradan geçen zaman da öyle bir değişime uğramış ki. Sen Çal Kapımı dizisinin sevimli oyuncusu Elçin Afacan görenlerin ağzını açık bıraktı. Verdiği kiloları ile Çöp Adam dizisinde göze çarpan Çöp Adam Meryem'i dizinin ilerlemesi ile daha da çok konuşulmaya devam ediyor.

Çöp Adam 4. bölüm fragmanı izle 

Çöp Adam 4. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanan Çöp 3. bölüm sonrasında merak edilecek. çöp Adam 4. bölüm fragmanı izle. Çöp Adam 4. bölüm özeti ile birlikte Çöp Adam 4. bölüm fragmanı youtube izle aramalarının odağı Peri ve Tamer'in yaşayacakları olurken, diğer taraftanda da Çöp Adam Meryem de merakla bekleniyor. 

İyi Sen Çal Kapımı da zayıf değildi

Çöp Adam Meryem, Elçin Afacan'ı gören "Bu haliyle Sen Çal Kapım'da oynasa Hande yerine başrol olurdu, Hande ucuz kurtulmuş" yorumlarını yaparken, güzelliği ile dillere pelesenk olduğu da vurgulanıyor. 

Çöp Adam 4. bölüm fragmanı izle. Çöp Adam 4. bölüm fragmanı youtube seyret. Bu akşam yayınlanan Çöp Adam 3. bölümü sonrasında yayınlanmayan Çöp Adam 4. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak. 

Çöp Adam 3. bölüm özeti

Kapatıldığı mahzenden kurtulmak için eline geçen fırsatı kullanamayan Peri, yine çaresizliğiyle baş başadır. Ablası Ahu’nun telkinleri, akıl karıştıran tesadüfler ve küçük ipuçları, Berrin’in Tamer’in sadakatini sorgulamasına neden olur. Tamer’in sonunu düşünmeden başlattığı oyun, Berrin’in mahzeni keşfetmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Herkes kaza geçiren Damla’yla ilgilenirken, Peri mahzende ölümle burun buruna gelir.

Çöp Adam oyuncu ve karakterleri

Tamer Yılmaz (Engin Altan Düzyatan)
Peri (Elçin Sangu)
Berrin (Sedef Avcı)
Meryem (Elçin Afacan)
Aysel (Füsun Demirel)
Bülent (Salih Kalyon)
Seko (Ali Yoğurtçuoğlu)
Yavuz (Cankat Aydos)
Sarper (Ali Mert Yavuzcan)
(Hülya Şen)
(Büşra Çam)
Naz (Sevgi Temel)
(Şeyda Terzioğlu)
Damla (Gülizar Nisa Uray)
(Eylül Uğan)
(Sinan Albayrak)

Çöp Adam Meryem'i karşımıza Elçin Afacan Çöp Adam 3. bölüm de abisine olan hareket ve haklı tavırları gündeme çıkarken, Çöp Adam 4. bölüm fragmanında bakalım neler olacak. Çöp Adam 21 Aralık 2022 Çarşamba akşamı 4. bölümü ile ekranlarda olacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —