Tarih: 30.08.2023 01:20

Okan Buruk: "Tam kadro değildik"

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 3-2 kazandığı maçın rövanşında Norveç'in Molde ekibini ağırladı. Sarı-Kırmızılı takım, karşılaşmayı 2-1 kazanarak "Devler Ligi"nde adını grup aşamasına yazdırdı. Maçın ardından konuşan Buruk "Hazır değildik" dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı Molde karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk "Tam kadro değildik. İki tane çok önemli kanat oyuncumuz yoktu, Yunus geçtiğimiz hafta gitti. Midtsjö'nün takımdan ayrılma durumu var. Menajeri başka kulüplerle görüşüyor. En iyi kadromuzla olmamamıza rağmen, buradan Şampiyonlar Ligi'ne girmek önemliydi" şeklinde konuştu.

okan1.jpg

Milli aranın takıma iyi geleceğini söyleyen Buruk "Gaziantep FK maçını da atlatıp milli takım arasına gitmek istiyoruz. O zaman tam kadro olacağız tabii. Transferler de gelecek. Her şeyin farkındayız, ne kadar iyiydik ya da ne kadar kötüydük. Önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne girmekti" dedi.

 

okan2.jpg

Kuranın zor çıkabileceğini söyleyen deneyimli teknik adam 1Kura konusunda korkularım var tabii. Başakşehir'deyken PSG, Manchester United ve Leipzig'in en iyi halini çekmiştik. Bizi her türlü zor bir grup bekleyecek. En kolayını çekseniz bile gruplardan çıkamadığınız zamanlar oluyor" ifadelerinde bulundu.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —