Tarih: 16.01.2023 11:03

Survivor Barış Diskalifiye mi Edildi? Son Durumu Hakkında İlk Bilgi Geldi! Sevenlerini Paramparça Etti…

Facebook Twitter Linked-in

Acun Medya tarafından ekranlara gelen Survivor 2023 yarışmasının son bölümü dün akşam ekranlara geldi. İlk takımlar kuruldu ve büyük mücadelenin meşalesi harlandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan 3 – 1 Gönüllüler olunca; Ünlüler takımı ise oylamaya gitmek zorunda kaldılar. 1 kişi Kürşat, 6 kişi Seçkin ve 2 kişi ise Berdan’ı yazdı ve eleme adayı Seçkin oldu. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında ise Barış’ın düşüşü yürekleri sızlattı. Peki, neler oluyor?

 

Survivor yarışmasına katılan 32 yaşındaki Barış Telli, 1993 yılında yaşamış olduğu trafik kazasından sonra bacağını kaybetmiştir. Hayatı boyunca zorluklara karşı dimdik duran Barış Telli’nin engel tanımadığı ve her şeyi çok kolay bir biçimde başaracağı görüldü. Yarışmanın son bölümünde takımına defalarca kez sayı getiren Barış Telli’nin fragmanda çok fena bir biçimde düşmesi “Survivor Barış diskalifiye mi oldu?” sorularına neden oldu. Peki, neler oluyor?

Survivor yarışmasının ekranlara gelecek olan bölümünde Barış Telli’nin tekerlekli bir engelden geçtikten sonra takla attığı görüldü. Yüzünün üstüne düşen Barış Telli’nin kendisini toplamak adına hamlede bulunduğu ama ayağa kalkamadığı görüldü. Yarışmadan ise Barış Telli’nin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde Barış Telli’nin sakatlığı hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

Yarışmanın yıldız isimlerinden biti olmayı başarmış olan Barış Telli’nin hayranları ise bu anlardan sonra derin bir üzüntü yaşadı. Diskalifiye olup olmadığı henüz bilinmeyen Barış Telli hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —