Tarih: 05.01.2023 19:27

Wednesday Netflix’ten ayrılıyor mu? (Amazon söylentisi açıklandı)

Facebook Twitter Linked-in

Wednesday dizisinin Netflix’ten Amazon Prime Video’ya geçiş söylentileri fazlasıyla abartıldı. 2. sezonun yenilenmesi durumunda (ki bu büyük olasılıkla 2023’e gidiyor gibi görünüyor), ürpertici ve çekici genç Addams Ailesi çocukları muhtemelen Netflix’te kalmaya devam edecek.

Ne derler bilirsiniz: Popüler olduğunuzda, tamamen doğru olmasa bile insanlar sizin hakkınızda konuşmaktan hoşlanır. Wednesday  dizisinin, anın en yeni ve en popüler Netflix orijinal dizisi olarak ortaya çıktığı göz önüne alındığında, Kasım 2022’de yayınlanmasından bu yana vızıltı azalmadı.

2 Ocak 2023’te The Independent, Wednesday dizisi Netflix’ten Amazon Prime Video lehine çekilme “tehlikesinde” konumlandıran bir makale yayınladı. Amazon’un Wednesday dizisi MGM ile olan son birleşme anlaşmasını olası hareketin arkasındaki mantık olarak gösterdiler.

Bununla birlikte, bir gün sonra IndieWire devreye girerek hayranlara, 2. sezonun yenilenmesi durumunda Wednesday dizisinin akış gemilerini atlamayacağını garanti etti. Öyleyse, söylentinin hızla çürütülmesinin arkasında ne var ve hala endişelenmek için bir neden var mı? Hadi başlayalım!

Wednesday Amazon için Netflix’ten mi ayrılıyor?

IndieWire’ın haberine göre, Netflix ve MGM arasındaki Çarşamba gününün hakları için yapılan anlaşma, MGM’nin Amazon ile birleşmesinden çok önce kilitlendi. TLDR: Konu diziye ve şu anki eve akışına gelince gerçekten endişelenecek bir şey yok.

IndieWire’ın işaret ettiği gibi The Independent, MGM-Amazon anlaşmasının MGM içeriğinin tamamen Amazon’un akış varlıklarına özel olmayabileceğini belirten önemli bir ayrıntısından bahsetti. Bu nedenle, Çarşamba muhtemelen Netflix’ten ayrılma tehlikesiyle karşı karşıya olmayacaktır.

Dürüst olmak gerekirse, Netflix’in tüm zamanların en popüler ikinci İngilizce programı söz konusu olduğunda, hiçbir şey hakkında çok fazla şey söylenemez. Altın Küre’ye aday gösterilen Wednesday, yayınlandığı ilk ayda 1,237 milyar saat gibi şaşırtıcı bir süre getirdi ve inanılmaz bir izleyici başarısı elde etmeye devam ediyor.

Bu rakamlar ve 2. sezonun hızlı bir şekilde yenilenmemesi göz önüne alındığında biraz panik yaşanabilse de, hayranlar bir iptal veya başka bir yayın hizmetine geçiş konusunda endişelenmemeli – özellikle de Netflix bunları doğrudan kendileri söylemediğinde.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —