Tarih: 20.01.2023 13:24

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Eltisi, görümcesi ve kocaları... Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı, bu nasıl aile!

Facebook Twitter Linked-in

Son haftalarda ismi sık sık anılan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilginç ilişki tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. Genellikle cinsellik üzerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şoke oldu. Utanmaları kalmamış. Eltisi, görümcesi ve kocaları... Bu nasıl bir aile, pes artık. Esra Ezmeci'nin bile nutku tutuldu. İşte detaylar...

GELEN İTİRAFLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Instagram'da milyonlarca takipçisi bulunan Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Dün akşam yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Sosyal medya bu itirafla çalkalanıyor.

ELTİM, GÖRÜMCEM VE KOCALARI...

Esra Ezmeci'nin etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, "Eltim ve görümcemle birlikte olup kocalarımızı aldattık 3 erkek kardeşlerdi. Görümcem söyleyeceğim diye tehdit ediyor." itirafında bulundu. Ezmeci gelen mesajla şoke oldu.

ESRA EZMECİ'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Çaresiz bir şekilde ne yapacağını bilemeyen o takipçi, uzman psikolog Esra Ezmeci'den tavsiye istedi. Ezmeci ise yaptığı açıklamada "Burada sadece biriniz değil üçünüzün de hatası var. Sizin durumunuzu anlatırsa kendisi de zor duruma düşecek. Baştan böyle bir hataya bulaşmamanız gerekiyordu. En azından devam eden bir şey varsa mutlaka sonlandırın." ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —