Tarih: 11.08.2023 17:01

Şehit Mustafa Sezer Kimdir? Uzman Çavuş Mustafa Sezer Nereli, Kaç Yaşında?

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Mustafa Sezer Kimdir? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde meydana gelen bir olay sonucunda Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in şehit olduğunu duyurdu. Şehit Mustafa Sezer, bir uzman çavuş olarak görev yapmaktaydı. Şehit Mustafa Sezer Kim, Kaç Yaşında ve Nereli merak ediliyor.


Şehit Mustafa Sezer Kimdir

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen olayda Şehidimiz olduğunu belirtti. Bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık açıklamasında, bu acı olayın ardından operasyonların bölgede devam ettiği belirtildi. Şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dilendi.


Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de başsağlığı mesajında, “10 Ağustos 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşımızı kaybettik. Şahsım ve MSB mensupları adına, Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sonsuz minnetle anıyoruz… Şehit Mustafa Sezer, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaparken vatanı için canını feda eden bir kahramandır.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —