Tarih: 03.04.2023 04:32

Kocasının hamile olan metresi ile karşı karşıya gelince olanlar oldu: Utanmaz!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en dikkat çeken isimlerin başında gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmecisosyal medya hesaplarından düzenlediği etkinliklerle takipçilerin sorularını cevaplamaya devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu. Okuyanların tüyleri diken diken oldu. Kocasının 9 aylık hamile olan metresi ile yüzleşince olanlar oldu! Ortalık bir anda karıştı.

Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenleyerek takipçilerinin sorularına yanıt veren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam yeni bir etkinlik düzenledi. Ünlü psikoloğa gelen iğrenç itiraf ise herkesin ağzını açık bıraktı.

KOCASININ HAMİLE METRESİ İLE...

Ezmeci’nin etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, kocasının metresinin 9 aylık hamile olduğunu ve başkasına aşık olduğunu söyleyerek doğumdan sonra çocuğu kendisine vermek istediğini belirtti. Sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çeviren bu durum istek karşısında köşeye sıkışan kadın, “Ne yapmalıyım?” diyerek ünlü psikologtan akıl istedi.

ESRA EZMECİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gelen itirafla küçük dilini yutan Esra Ezmeci, takipçisini yanıtsız bırakmadı. Ezmeci, takipçisini sorusuna şu cevabı verdi:

"Bu çok önemli ve zor bir karar. Bu noktada eşinizle konuşup karar vermeniz gerekir. Tabi ki burada sizin istekleriniz, sizin çocuğunuzun olup olmadı, eşinizi affedip affedemeyeceğiniz de önemli."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —