Tarih: 18.01.2023 22:45

O Kız 18. Bölüm İzle! Kanal D O Kız yeni bölüm tek parça izle! O Kız son bölüm izle!

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D dizisi O Kız'ın 18. bölümü 18 Ocak günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi O Kız'ın on sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte Kanal D ekranlarında yayın hayatına yeni başlayacak dizi olan O Kız'ın 18. bölümü izle linki. Dizi izle linki...

O KIZ 17. BÖLÜM KONUSU

Kadir ve Melek karşı karşıyadır. Kadir, yüzünde bir gülümsemeyle gözünü kırpmadan Melek’e bakarken, Melek yaşadığı şokun ardından başını çevirip hızlıca oradan uzaklaşmaya çalışmaktadır. Sinirleri bozulan, ajansta dört dönen Melek, Kadir’le karşılaşmanın etkisini bir an bile kaybetmemiş bir halde Sitare’yi arar. Sitare duydukları karşısında şok olur ve panikle ajansın yolunu tutar.

Zeynep ve Doruk toplantı odasındadır. İkisi de birbirlerine karşı son derece mesafelidir. Zeynep gergin bir şekilde Doruk’a döner, tam bir şey söyleyecekken Doruk’un sözleriyle neye uğradığını şaşırıp kalır. Doruk, Ozan’ın sevgilisi olduğunu Zeynep’e söylediğinde, Zeynep’in Ozan’a karşı tavrı Ozan’ın egosunu daha da fazla zedeleyecektir.

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

O KIZ YENİ BÖLÜM İZLE

O Kız dizisinin Kanal D'de 18 Ocak günü yayınlanan 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda... (Dizi izle)

O KIZ 18. BÖLÜM İZLE LİNKİ FULL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —