Tarih: 19.03.2023 15:59

Başım Belada canlı izle! ATV Başım Belada 3. bölüm canlı izle!? 19 Mart ATV canlı izle!

Facebook Twitter Linked-in

Başım Belada dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. ATV'nin yeni dizisi Başım Belada dizisinin yeni bölümü kullanıcılar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Heyecanla beklenen Başım Belada adlı yapımı canlı izlemek isteyen seyirciler, Başım Belada canlı izle! Başım Belada yeni bölüm canlı izle! araştırmaları yapmaya başladı. İşte, Başım Belada yeni bölüm izleme linki!

 

Başım Belada dizisini televizyondan izleyebileceğiniz gibi ATV'nin resmi web sitesi üzerinden de izleyebilirsiniz.  

 

Çağdaş tarafından kaçırılan Azam'dan haber alamayan ailesi ve Pele endişelenmeye başlar.

 

Çağdaş, Azam'ın soygunu gerçekleştirenlerden biri olduğunu düşünür ve parasını geri alabilmek için Azam'ı sorgular. Bu sorgulama sonucunda Çağdaş ve Azam arasında beklenmedik bir durum ortaya çıkar. Leyla ise Azam'ın Çağdaş'ın evinde ne yaptığını anlayamaz. Azam'ı polis olduğunu düşünen Leyla, onun bu soygunu yapanların peşine düştüğünü zanneder. Öte yandan tehlike beklenmedik bir yerden gelir.

 

Soygun gecesinin tek tanığı Badi Uğur, Leyla'nın peşine düşer ve çaldıkları paraları onlardan almak ister. Badi'nin planları ise Leyla ve Azam'ın başına büyük bir bela açacaktır.

 

Çağdaş, soyguncuları bulacağını düşündüğü için Badi ile buluşan Leyla'nın peşini bırakmaz. Leyla hastaneye gitmek zorunda kalır. Bir yandan hastanede Çağdaş'a yakalanma tehlikesi geçirirken diğer yandan da Azam'ın kendisine aşık olduğunu zanneder. Çağdaş'ın evine gitmek zorunda kalan Leyla'nın tavırları, Çağdaş'ı yoğun duygularını dile getirmeye iter. Leyla, Azam'ın Badi'den tüm gerçekleri öğrenebileceğinin farkında olduğu için endişelidir. Leyla ve ailesi yeteneklerini kullanarak Badi'nin yerini bulmak ve onu Azam'la konuşmasını engellemek ister. Badi'yi ararlarken hiç beklemedikleri bir gerçekle karşılaşırlar. Pele'nin emrivakisi ile Çağdaş'ın soyguncuları bulma teklifini kabul etmek zorunda kalan Azam, Çağdaş ile yüzleştiğinde öğrendiği bilgilerle Leyla'yı ele verecek midir?

 

Emniyetteki görevinden 'öfke kontrolü' sebebiyle uzaklaştırılan eski bir polis ile mahalleye intikam amacıyla yeni taşınan ve sırlarla dolu geçmişi olan bir ailenin hikayesini anlatacak 'Başım Belada'nın kadrosunda Keremcem, Merih Öztürk, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Ali Çatalbaş, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper, Yiğit Ege Yazar, Bilgesu Kural, Ferdi Kurtuldu, Orhan Eşkin, Berke Üzrek, Burakhan Yılmaz, Sevinç Kıranlı, Bade Arazlı, Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen, Necip Karakaya yer alıyor.  

 

Keremcem (Azam)
Merih Öztürk (Leyla)
Kaan Taşaner (Çağdaş)
Umut Oğuz (Pele)
Sinan Çalışkanoğlu (Yüksel)
Yağmur Öztürk (Melike)
Ali Çatalbaş (Tayfur)
Zeynep Kumral (Narin)
Ali İpin (Hikmet)
Nazan Diper (Şerife)
Yiğit Ege Yazar (Buğra)
Bilgesu Kural (Berna)
Ferdi Kurtuldu (Timur)
Orhan Eşkin (Oktay)
Berke Üzrek (Badi Uğur)
Burakhan Yılmaz (Safa)
Sevinç Kıranlı (Vildan)
Bade Arazlı (Işıl)
Murat Akkoyunlu (Üstün)
Ayçin İnci (Melis)
Selahattin Taşdöğen (Namık)
Necip Karakaya (Ali Rıza)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —