Tarih: 06.02.2023 00:05

Gratis İndirim Günleri 2023 – Gratis %50 İndirim Ne Zaman 2023

Facebook Twitter Linked-in

Gratis İndirim Günleri 2023, Gratis, tüketicilerini artırmak için kaliteli ürünler satmanın yanında oldukça fazla indirim uygulayan bir yer olma özelliği taşımaktadır. Bu sebepten ötürü Gratis yılın hemen hemen her döneminde ciddi şekilde indirim yapmaktadır.  Her ay yayınlanan Gratis indirim kodu takip ederek bu indirimlerden faydalanmanız elbette mümkündür. Yılın geçtiğimiz ayları boyunca Gratis zaten birçok indirim yaptı ve bu yılın sonuna kadar da indirim yapmaya devam edecektir.

Geçtiğimiz Ocak ayında 7 Ocak tarihinde, geçtiğimiz Şubat ayında 7 Şubat ve 14 Şubat tarihlerinde geçtiğimiz Mart ayında 7 ve 8 Mart tarihlerinde, geçtiğimiz Nisan ayında 7 Nisan ve 23 Nisan tarihlerinde, geçtiğimiz Mayıs ayında 7 Mayıs tarihinde Gratis indirimleri görmüştük. Yılsonuna kadar her ay farklı farklı tarihlerde başlayacak olan indirimler elbette olacaktır.

Gratis 50 indirim Ne Zaman 2023

Gratis 50 indirim ne zaman 2023 tarihi içinde geçerlidir. Gratis Ekim ayında gerçekleşen indirim gününü 7 Ekim olarak açıklamış ve açıklanan tarihte indirim yapılmıştır. Gratis bedava kargo indirimi; 120 TL üzeri alışverişe kargo ücretsizdir. Gratis indirimi doürudan uyguladığı için Gratis indirimi kodu ihtiyacınız yoktur.

Genel olarak yeni katalog açıklandıktan sonra belli olan indirim tarihleri, çoğu zaman ay sonuna kadar sürmektedir. Eylül indiriminin yanı sıra Black Friday diye adlandırılan diğer adıyla ise Kara Cuma denilen hafta da Gratis’te epey indirim olması beklenmektedir.

Gratis 2023 kataloğu; https://www.gratis.com/katalog adresinden doğrudan açabilirsiniz.

Gratis türevi olan mağazalardan daha fazla satış yapmaktadır. Bunun ise en önemli nedenlerinden birisi sürekli devam eden indirimleri ve kaliteli ürün anlayışıdır. Kaliteli ürün derken mesela parafen ve talk içermeyen ürünler üretmeleri, makyaj malzemelerinin cilde zarar vermesini önlemektedir. Gratis’in güvenli satış havuzu olması sebebiyle yabancı cilt bakım ürünü satan şirketler, Türkiye’de yalnızca Gratis üzerinden bu satışları yapmaktadırlar.

Gratis Tüm ürünlerde Yüzde 50 indirim Ne Zaman

Gratis tüm ürünlerde yüzde 50 indirim ne zaman sorusunun cevabına bakacak olursak önümüzdeki en çok beklenen indirim günü tarihi açıklandığında sizlerle paylaşacağız.

Gratis’in bahar indirimlerinin başladığı günler olarak karşımıza çıkmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —