Tarih: 06.01.2023 12:04

Fidan Atalay kimdir? Fidan Hoca sosyal medyayı ikiye böldü

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medyada her gün yeni bir olay tartışılıyor. Bu kez giyimi ile gündeme gelen KPSS öğretmeni Fidan Atalay tartışıldı. Mini eteği ile ders anlatan Fidan Atalay'ın videosu binlerce kez paylaşıldı. Videoyu görenlerin bir kızmı öğretmene destek olurken bir kısmı da giymin aşırıya kaçtığı görüşündeydi.

Fidan Atalay kimdir?

Fidan Hoca olarak da bilinen Fidan Atalay'ın ders anlattığı sırada videosu çekildi ve bu video paylaşıldı. Kısa süre sonra soayal medyada yayılan bu videoya hem tepki hem de destek geldi. Mini eeği ile ders anlatan Fidan Atalay'ın sosyal medya payalaşımları olduğu öğrenildi. Fidan Hoca, sadece bu video ile bile 50 bin takipçiyi geçmeyi başardı.

Fian Atalay'ın ders sırasında anlattıkları değil giyim tarzı dikkatleri çekti. Süper mini eteği ile dikkat çeken öğretmenin videosu sosyal medyayı da ikiye böldü.

Fidan Atalay video sonrası sosyal medyada 3500 olan instagram hesabı 55 bin kişiyi geçmeyi başardı.

Fidan Hoca sosyal medyayı ikiye böldü

Fidan Hoca'nın giyim tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Pek çok kişi öğretmenin giyimine karışılmaması işine bakılması görüşünü savunurken bir kesim ise kıyafetin aşırıya kaçtığıı görüşünde. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —