Tarih: 02.04.2023 11:18

Taraftarium24 Kelkit Bld. - Karşıyaka maçı canlı izle Justin TV Şifresiz İnat Tv Selçuk Sports Kelkit Bld. - Karşıyaka maçı canlı izle kesintisiz link

Facebook Twitter Linked-in

02 Nisan 2023 Kelkit Bld. vs Karşıyaka maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kelkit Bld. ile Karşıyaka, TFF 3. Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Kelkit Bld. – Karşıyaka, TFF 3. Lig maçı, 02-04-2023 Pazar günü Yayın Yok, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. 

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka takımı, son haftalardaki kötü performans sonrası teknik direktörlük görevine Erman Güraçar'ı geri çağırarak yarın 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında çıkış arayacak. Gümüşhane Kelkit İlçe Stadı'ndaki mücadele saat 15.00'te başlayacak ve takımda herhangi bir sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

02-04-2023 Kelkit Bld. vs Karşıyaka Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Kelkit Bld. ile Karşıyaka arasındaki TFF 3. Lig maçı, Yayın Yok kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek. Teknik direktör Erman Güraçar, takımın mutlaka kazanıp çıkışa geçmek istediğini dile getirdi. Ancak Karşıyaka, son maçlarda aldığı başarısız sonuçların ardından, yarınki mücadelede zorlu bir rakip ile karşı karşıya gelecek.

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı Yayın Yok Canlı Maç İzle!

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı Hangi Gün?

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı, 02 Nisan Pazar günü oynanacak. Kaf-Kaf, son deplasman galibiyetini yine Erman Güraçar yönetiminde 6 Kasım'da Yomraspor'u 1-0 yenerek almıştı. Ancak ardından oynadığı 7 maçta da deplasmanlarda 3 puanla tanışamayan takım, son 3 dış saha sınavında mağlubiyetle ayrıldı. Bu ardı ardına gelen puan kayıpları, Karşıyaka'yı Play-Off hattından çıkardı. Şu an grupta 40 puanla 7'nci sırada yer alan takım, Kelkit Belediyespor ise 32 puanla İzmir ekibini tek basamak geriden takip ediyor.

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı Saat Kaçta?

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı, saat 15:00 başlayacak.

Kelkit Bld.-Karşıyaka Maçı Nerede Oynanacak?

Kelkit Bld. ve Karşıyaka, karşı karşıya geleceği TFF 3. Lig maçı, Gümüşhane'da, Kelkit İlçe Stadyumu'nda oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —