Tarih: 05.07.2023 10:18

Toki Arsa Yerleri Ne Zaman Belli Olacak: 2023 Toki Arsa Duyurusu ve Tarihleri Hakkında Bilgi

Facebook Twitter Linked-in

Toki Arsa Yerleri Ne Zaman Belli Olacak? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni etap TOKİ arsa kura çekimi takvimini yayımladı. 55 ilde gerçekleştirilecek kura çekimleri sonucunda 39 bin 280 parsel hak sahibi belirlenecek. TOKİ arsa kura sonuçları 10-28 Nisan tarihleri arasında açıklanacak. Kura çekimleri Aydın ve İstanbul’da gerçekleştirildikten sonra nerede olacak? Nisan ayında İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Edirne, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Giresun ve Konya illerinde gerçekleşecek.

Toki Arsa Yerleri Ne Zaman Belli Olacak

Türkiye’nin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında gerçekleştirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” kura çekimleri. 55 ildeki parsel hak sahiplerini belirleyecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni etap TOKİ arsa kura çekimi takvimine göre ne olacak?

10-28 Nisan 2023 tarihleri arasında 39 bin 280 hak sahibi için kura çekimi yapılacak.

2023 Toki Arsa Yerleri Belli Olacak Mı

Kura çekimleri İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Edirne, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Giresun ve Konya illerinde gerçekleştirilecek. TOKİ arsa kura sonuçları, e-devlet üzerinden sorgulanabilecek.

Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleştirilen kura çekimleri, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmalarına olanak sağlıyor. TOKİ’nin yeni etap arsa kura çekimleri ne yapıyor? Özellikle genç ailelerin ve konut sahibi olmayan dar gelirli kişilerin hayallerini gerçekleştirmesi açısından önemli bir fırsat sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —