Tarih: 05.01.2023 18:20

CHP'den suikastla öldürülen Sinan Ateş’in ailesine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 18 şüpheli gözaltına alındı. Daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest bırakıldı.

4 TUTUKLAMA DAHA

Bugün emniyette ifade işlemleri tamamlanan şüphelilerden 4'ü daha adliyeye sevk edildi. 3'ü İstanbul'da gözaltına alınan 4 şüpheli, soruşturma savcısına ifade verdikten sonra tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Tetikçiyse henüz yakalanmadı.

KILIÇDAROĞLU’NUN BAŞDANIŞMANI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı ve CHP Parti Meclisi üyesi Deniz Demir, sosyal medyadan suikaste uğrayan Sinan Ateş’in ailesini ve mezarını ziyaret ettiğini duyurdu.

ya.jpg

Demir, “Genel başkanımızın talimatıyla Bursa’da, eski Ülkü Ocakları genel başkanı merhum Sinan Ateş’in ailesini ziyaret edip sabır ve taziye dileklerimizi ilettim” dedi.

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —