Tarih: 21.05.2023 14:09

Bim Çalışma Şartları, Çalışan Yorumları – Bölge Müdürü Nasıl Olunur?

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizde en çok tercih edilen mağazalardan biri Bim olarak bilinir. A101 mi Bim mi Şok mu sorusunun cevabı birçok personel tarafından Bim olarak cevaplanır. Her şehirde bulunan Bim marketler birçok kişiye iş imkanı sunar. Eğer Bim marketlerde çalışmak istiyorsanız çalışma şartlarına gelin bakalım.

Bim Maaşları Ne Kadar 2023

Bim markette çalışan kişilerin aldıkları maaş merak edilmektedir. Sizin için çalışan kişilerin maaşlarını en güncel haliyle ele aldık. Bim maaşları, A101 çalışma şartları ve maaşlarına göre daha iyidir. Çalışan kişilerin yıllık tecrübesine ve kademesine göre aldıkları maaşlar değişiklik gösterir.

Bim’de Çalışmak Yorumlar

Bim marketlerde çalışmak isteyen kişiler daha önceden bu markette çalışmış kişilerin yorumlarını merak eder. Sizin için Bimde çalışan kişilerin yorumlarını inceledik. Genel olarak bakıldığı zaman çalışan kişilerin yorumları şu şekildedir;

Çalışma saatleri konusunda mesai yaptıysanız hakkınızın verildiği tüm personeller tarafından dile getirilmektedir. Yarım saat yemek molası ve gün de iki kere 15 dakika molaya çıkma hakkından dolayı çoğu kişi memnun değildir. Ayakta durma, telefonla uğraşmamam, yemek yememe ve içmeme gibi katı kuralların olduğu söyleniyor. Çoğu kişi işten memnun olmayıp başka bir iş bulunca direk çıktıklarını ifade etmişlerdir.

Bim Bölge Sorumlusu Nasıl Olunur

Bölge sorumlusu olmanız için gerekli şartları taşımanız gerekir. Bu şartları taşıyan kişiler Bim başvuru formunu doldurabilirler. Bim bölge sorumlusu olmak için gerekli şartlar şu şekildedir;

Ayrıca Bim marketlerde en alt kademede çalışmaya başlayarak bölge müdürlüğüne kadar yükselebilirsiniz. Bunun için iyi derecede İngilizce bilmeniz ve üniversite mezunu olmanız yeterlidir. Konu hakkında düşüncelerinizi, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —