Tarih: 27.11.2022 18:33

Erdoğan: 2023 ile ilgili plan ve hevesleri çöpe atacağız

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Galatasaray Nef Stadyumu'nda düzenlenen ‘Birlik, İrade, Zafer' programına katıldı.

image small

“TÜRKİYE’Yİ YENİ BİR YÜZYILA HAZIRLIYORUZ” 

Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında, “Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz, kuru vaat yapmıyoruz, kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat…Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında müjdecisi olan 2023 için birlik, irade, zafer sözü veren İstanbul, her alanda yaptığı gibi bu hususta da Türkiye'nin lokomotifliğini Allah'ın izniyle yürütecektir” ifadelerini kullandı.

2023 VE GENÇLİK MESAJI

Gençlik mesajı da veren Erdoğan, “Biz, gelecek nesillerin zamanının misafiriyiz. Önceki nesillerden devraldığımız dava, hizmet ve eser mücadelesinin kutlu bayrağını, ülkemize ve milletimize yapabildiğimiz en çok katkıyı vererek sonraki nesillere aktarabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Konuşmasının devamında Erdoğan, “Darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak inşallah 2023 ile ilgili plan ve hevesleri de çöpe atacağız” ifadelerine yer verdi.

“İSTANBUL’UN SÖZÜ”

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, programın sonunda Erdoğan’a “İstanbul'un Sözü Tamam İnşallah 2023” yazılı tablo hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —