Tarih: 08.01.2023 12:44

CANLI İZLE! Fatih Karagümrük Konyaspor canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Fatih Karagümrük Konyaspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Fatih Karagümrük Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Fatih Karagümrük Konyaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Fatih Karagümrük Konyaspor maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Fatih Karagümrük ile Konyaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Fatih Karagümrük, ligde oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Kayserispor'u 4-2 ile geçmeyi başaran Fatih Karagümrük, topladığı 19 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Konyaspor ise ligde oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor, topladığı 26 puanla 7. sırada yer alıyor.

FATİH KARAGÜMRÜK KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 13:30'da başlayan Fatih Karagümrük Konyaspor karşılaşmasını Bein Sports 2 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Fatih Karagümrük Konyaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

FATİH KARAGÜMRÜK KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —