Tarih: 07.04.2024 14:29

Bahar 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Facebook Twitter Linked-in

Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinin fragmanı, son bölümde yaşananların ardından izleyicileri büyük bir heyecanla bekliyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı dizi, geçtiğimiz bölümde Evren'in Parla'yla yakın bir bağ kurmasıyla izleyicileri şaşırtmıştı. Bu ilişki, Evren'in geçmişindeki sırların da gün yüzüne çıkmasına neden olmuştu. Yeni bölüm fragmanı, izleyicileri dizinin gelecek gelişmeleri konusunda meraklandırıyor. Peki Timur ve Rengin'i sarılırken kim gördü? İşte Bahar 9.bölüm fragmanı

BAHAR 9.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bahar dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak dizinin izleyicileri tarafından heyecanla beklenen bu fragmanın yakında yayınlanması bekleniyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisinin 9. bölümü, 16 Nisan Salı akşamı Show TV'de ekrana gelecek. Dizinin gelecek bölümünde neler olacağına dair izleyicilerin merakı ise fragmanın yayınlanmasıyla birlikte artacak. Fragman yayınlandığı anda, yeni bölümle ilgili sürprizlerin ve gelişmelerin ne olduğunu öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

BAHAR 9.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

BAHAR 8. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Bahar'ın 8. bölümünde yaşananlar, dizinin heyecanını ve gerilimini artıran bir dizi olayı beraberinde getirdi. Gelen sürpriz misafir, Bahar'ın yaşantısını alt üst ederken büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasına neden oldu. Öte yandan Parla, Selim'in söylediklerine rağmen Rengin'le konuşmak isterken kaza haberiyle yıkıldı. Hastanede, Timur'un Rengin için duyduğu endişeyi gören Bahar, şüpheleri artarken hem Parla'ya destek olup onunla bağ kurmaya çalıştı hem de Timur'la yüzleşmeye hazırlandı. Timur'un dengeleri koruma çabası ise sonuç vermedi. Evren ise Parla'yla yakın bir ilişki kurarak geçmişindeki sırların perdesini araladı.
Bahar dizisinin 8. bölümü, yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un elinden çıkarken senaryosunu Ayça Üzüm kaleme aldı. Dizinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, ve Ecem Özkaya gibi usta oyuncular bulunuyor. Bu olaylarla dolu bölüm, izleyicilere sürpriz dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —