Tarih: 02.03.2023 21:57

Şifresiz Taraftarium24 Real Madrid Barcelona maçı canlı izle, Justin Tv Jestyayın Selçuk Spor Tv Real Madrid Barcelona maçını canlı kaçak izle!

Facebook Twitter Linked-in

İspanya Kral Kupası maçında Real Madrid Barcelona kozlarını paylaşıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler "Real Madrid Barcelona canlı izle" diye araştırırken maçın canlı yayın linki ve diğer detaylar haberimizde. İşte El Clasico heyecanı...

Real Madrid Barcelona maçı için nefesler tutulmuş durumda. İspanya Kral Kupası Copa Del Rey maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Real Madrid FC Barcelona maçı canlı yayın izle linki... İşte El Clasico canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek.

El Clasico olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçları kupanın yarı finalinde oynanacak. Kral Kupası'nı 31 kez ile en çok kazanan kulüp olan Barcelona, 2011'den bu yana 6 kez bu kupayı kaldırdı.

Tarihinde 19 kez Kral Kupası'nı müzesine götüren Real Madrid ise 2014'ten beri bu kupayı kazanmıyor. Diğer yarı finalde, 23 kez ile bu kupayı en çok kazanan ikinci kulüp olan Athletic Bilbao, Osasuna ile eşleşti.

İki maç üzerinden oynanacak yarı final karşılaşmaları 1-2 Mart ve 4-5 Nisan tarihlerinde oynanacak. Kupanın yeni sahibi 6 Mayıs'ta Sevilya'daki La Cartuja Stadı'nda yapılacak final maçında belli olacak.

REAL MADRID BARCELONA MUHTEMEL 11'LER

Real Madrid

Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Kross, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Barcelona

Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Pedri, Busquets, F de Jong; Dembele, F Torres, Fati

REAL MADRID BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 23:00'de başlayan Real Madrid Barcelona karşılaşmasını Tivibu Spor 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Real Madrid Barcelona takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

REAL MADRID BARCELONA MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —