Tarih: 27.04.2023 17:11

PUBG Mobile Report Etme Sistemi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Facebook Twitter Linked-in

PUBG Mobile Report Etme Sistemi hakkında daha önce yayınladığımız haberlere de göz atabilirsiniz. Sıkça sorulan soruları da yanıtlıyoruz. Konuyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa yorum olarak yazabilirsiniz. En kısa sürede sorularınız cevaplanacaktır.

PUBG Mobile Report Etme Sistemi, rahatsız edici davranışlarda bulunan oyuncuları şikayet ederek ceza almalarını sağlar. Her oyuncunun kullanabileceği bir özellik olan Report Etme özelliği, rapor edilen oyuncuların hemen ceza alacakları anlamına gelmez. Şikayet sisteminde belirtilen suçlar tespit edildiğinde, oyunculara ceza verilir.

Haksız yere rakip oyuncuları rapor etmekten kaçının. Sürekli haksız şikayetlerde bulunursanız, gerçek şikayetleriniz bile göz ardı edilebilir. Her oyuncunun bir puan sıralaması vardır ve oyun yetkilileri, report etme nedenleri ve doğruluklarına göre rakipleri daha hızlı cezalandırabilirler.

Bir oyuncuyu rapor ederken, onun suçunu kanıtlayacak resim veya video gibi kanıtlar sunarsanız, oyuncu daha hızlı ceza alabilir. PUBG Mobile Report Etme Sistemi ile ilgili bilgiler 2022 boyunca güncellenecektir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —