Tarih: 07.05.2023 18:45

Manifest 5. sezon olacak mı? Netflix Manifest yeni sezon ne zaman çıkacak?

Facebook Twitter Linked-in

Manifest 5. sezon olacak mı? NBC, Manifest’i üç sezonun ardından iptal ettiğinde hayranlar, Flight 828 yolcularına gerçekte ne olduğunu asla öğrenemeyecekleri için harap oldular.

Neyse ki Netflix devreye girdi ve bir mucize gerçekleştirerek ilk bölümü 4 Kasım’da yayınlanan diziyi dördüncü sezon için yeniden canlandırdı. beşinci sezon

Peki, Manifest 5. sezon gerçekleşecek bir şey mi olacak? Bilim kurgu dizisi için garip şeyler oldu , o yüzden ona bir göz atalım.

Manifest 5. sezon olacak mı?

Hayır, Manifest 5. sezon olmayacak. Akış hizmeti Netflix, NBC’nin iptal etmesinden sonra diziyi geri getirdiğinde , yalnızca bir sezon daha yenilendi.

Yine de endişelenme. Gösteri henüz bitmedi. Manifest’in 4. sezonunun ilk on bölümü 4 Kasım’da Netflix’e ulaştı ve henüz on bölüm daha var. Manifest 4. sezon 2. bölümün henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Netflix’in önceki yayın stratejisine dayanarak 2023’ün başlarında Netflix’i vuracağını tahmin edebiliriz.

Manifest’i seviyorsanız, muhtemelen kaliteli TV şovlarının hayranısınızdır, bu nedenle Severance 2. sezon ve House of the Dragon 2. sezon rehberlerimize göz atın . TV’nizi biraz daha ciddi tercih ediyorsanız, Aktarım hakkında bir rehberimiz var .

Manifest’in beşinci sezonunun iptal edildiği haberi geliyor. Bunu bilmeyenler, Jeff Rick’in bir Amerikan doğaüstü drama dizisi yarattığını gösteriyor. The Manifest Season 5 Birçok kişiye bağışlanmış olsa da olmasa da yayınlanacak. Beşinci sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağını, beşinci sezonun ne zaman yayınlanacağını, beşinci sezonu nasıl izleyeceğinizi ve beşinci sezonun kadrosunda kimlerin yer alacağını anlatmak için buradayız. Manifest Sezon 5 hakkında her şeyi öğrenmek için, sonunda bu gönderide bizimle kalın.

Manifest 5. Sezon Beklenen Hikaye

Dördüncü sezonda oyuncular ve ekip tarafından yapılan harika bir performans vardı. Bu hikayede, uçakta 191 yolcu vardı ve onlar, Jamaika’dan kalkan uçaktaki herkesin ölü varsayıldığını öğrendiler. Ve bundan sonra, 2013’te New York’a gelişlerinden yarım yıl önce. Hikaye devam etti ve 24 Eylül 2018’de komisyon, Manifest’in altı versiyonuna sahip olacağını tahmin etti. NBC, Manifest’in 5. Sezonunun Haziran 2021’de iptal edildiğini duyurdu .

Manifest Beşinci Sezon Yayın Tarihi

Manifest Beşinci Sezon yayın tarihi yetkililer tarafından açıklanmayacağı için açıklanmadı. İptal saati çoktan ilerledi. Dizinin planlanan altıncı sezonunun yarısında olmasına ve üç sezonun sona ermesine rağmen, NBC tarafından bir duyuru yapıldı. Manifest Beşinci Sezon yayın tarihi çoktan iptal edildi ve yayınlanacak bir beşinci sezon olmayacaktı. Hayranlar bu sorunun cevabıyla hayal kırıklığına uğradılar ama bu doğru ve gerçek daha değerli.

Manifest 5. Sezon Hikayesi

Manifest Season’ın son sezonundan bahsedecek olursak. Daha sonra bunun hikayesi, geçen sezonda zaten gördüğümüz gibi Jamatia’dan New York City’ye uçarken karşı türbülansta Montego hava uçuşu 128’di. Uçak, Newburgh New York’taki Stewart International International havaalanına indiğinde ve uçakta toplam 181 yolcu bulunduğunda, mürettebat, müdür yardımcısının soyguncu minibüslerinin bir makalesinden ve 5 ve 1/2 yıldan fazla bir süredir ölü varsayıldığını öğrenir. Manifest Beşinci Sezon yetkililer tarafından yayınlanmayacak. Yani geçen sezonun hayranları, bu sezonu bekleyenler onu yayınlamayacaklar.

Manifest Sezon V Bölümleri

Manifest Sezon V bölümleri, NBC tarafından yapılan açıklamadan daha önce bahsettiğimiz gibi yayınlanmayacak. NBC, toplam seks sezonu sayısının ilk sezon çıktığında çıkış tarihine kadar gideceğini açıkladı. Tereyağı geçen yıl, 2021’de beşinci sezonu yayınlayacakları ve yayınlanmayacakları anlamına geliyor. Yani bu tamamen Manifest Beşinci Sezon ile ilgili. Açık mevsimlerle ilgili bu gönderiyi beğendiyseniz, arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın.

Manifest Sezon 5 ile ilgili SSS

Manifesto 5. sezon yayınlanacak mı?

Hayır, beşinci sezon yayınlanmayacak.

Beşinci manifesto sezonu ne zaman iptal edildi?

Beşinci manifesto sezonu iptal edildi ve Haziran 2021’de NBC tarafından çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —