Tarih: 11.09.2022 16:49

Poppy Playtime Chapter 2 Apk Mod 1.2 İndir

Facebook Twitter Linked-in

Şu anda tadını çıkarabileceğiniz birçok fantastik korku oyunu var. Korku türünden hoşlanıyorsanız, şu anda oynayabileceğiniz tonlarca oyun var. Evil Nun, Endless Nightmare, The Ghost, Specimen Zero, Death Park, Horror Hospital, Sinister Edge, Horror Haze, Scary Mansion ve daha fazlası benzer biçimde benzersiz ve keyifli oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Bu oyunlar size ürkütücü fakat sıkıntılı bir serüven yaşatmak için tasarlandı! Poppy Playtime Chapter 2 Apk ile bugün benzeri olmayan bir korku oyununun keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu, tonlarca korku oyununun yarattığı başarıya ulaşmış tarifi takip eden bir oyundur. Burada, çözülmesi ihtiyaç duyulan bir sürü bulmaca ve gidilecek bölgeler olan bir binadan kaçmalısınız. Hileli oyun indir internet sitemizden daha fazlaca hileli ve tam sürüm oyun indirebilirsiniz.

Ama canavarlar karanlıkta pusuya yatmış olduğu için buradaki ürkütücü şey bu değil. Canavarlar yaptığınız her şeyi görür ve duyar, bu yüzden daima sessiz ve tetikte olmalısınız. Beynini odalardan çıkmak ve burada başka şeyler yapmak için kullanman destek olurdu.

Korku oyunlarını seviyorsanız, şu anda aralarından seçim yapabileceğiniz fazlaca sayıda mükemmel oyun var. Cesaretinize, tepki hızınıza ve sabrınıza meydan okudukları için Poppy Playtime Chapter 2 Apk oynamayı seveceksiniz.

Birfazlaca korku oyunu, bu oyunları oynayan birçok şahıs yardımıyla başarıya ulaşmış olmuştur. Eski güzel bir korku oyunu oynamayı seviyorsanız, yeni bir tane olan Poppy Playtime Apk oyununu deneyin. Bu, bir binadan kaçmanıza izin verdiği için sizi çekirdeğinize zorlar. Elbette, oyunun mekaniği öteki tüm korku oyunlarıyla aynıdır, sadece birçok benzersiz öğeye haizdir. Burada elleriniz robotik görünüyor ve onları birçok şey yapmak için kullanabilirsiniz.

Poppy Playtime Chapter 2 Nasıl İndirilir?

İstediğiniz vakit ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz birkaç keyifli oyun var. Bunlar sizi aynı anda hem şok edecek hem de zorlayacak oyunlar. Poppy Playtime Chapter 2 Mod, önceki kısmı beğendiyseniz sizi eğlendirecek. Bu oyun size yeni zorluklar sunuyor.

Şu anda birçok oyun mevcut, sadece bu benzersiz. Bugün son oyunda kaldığınız yerden devam ederek benzersiz bir korku oyunu oynayabilirsiniz.

Poppy Playtime Chapter 2 Android Oyun Club Fabrikanın intikam oyuncaklarından kaçacağınız için bugün rahatlayabilirsiniz. Uzattığınız elinizi bulmacaları çözmek, değişik bölgelere gezi etmek ve daha fazlası için kullanabilirsiniz. Elektrik devresini atlama ve çeşitli bölgelere gitme kabiliyetine sahiptirler. Oyun fazlaca oyunculu bir mod sunmuş olduğu için şu anda yardım isteyebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler!

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —