Tarih: 10.12.2022 12:34

Canlı İzle Keçiörengücü Adanaspor maçı izle Selçuk Sport Bein Sport izle taraftarium24 jestyayin Keçiörengücü Adanaspor maçı izle

Facebook Twitter Linked-in

Keçiörengücü Adanaspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. TFF 1. Lig maçında Keçiörengücü Adanaspor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Keçiörengücü Adanaspor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Keçiörengücü Adanaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Keçiörengücü Adanaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Keçiörengücü Adanaspor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Keçiörengücü ile Adanaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Keçiörengücü, ligde oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Manisa FK ile golsüz berabere kalan Keçiörengücü, topladığı 26 puanla 5. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Adanaspor, ligde oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Adanaspor, topladığı 18 puanla 12. sırada bulunuyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ ADANASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 13:30'da başlayan Keçiörengücü Adanaspor karşılaşmasını TRT Avaz ve Bein Sports Max 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Keçiörengücü Adanaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

KEÇİÖRENGÜCÜ ADANASPOR MAÇI CANLI İZLE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —