Tarih: 09.03.2024 10:56

Rasim Öztekin kızı kim? Pelin Öztekin kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Tabloid gazetelerin araştırma ekibi, son günlerde halkın merakla sorduğu bir soruyu incelemeye aldı: "Rasim Öztekin'in kızı kim? Pelin Öztekin kimdir?" Son dönemde popüler olan bu sorular, ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in özel hayatına dair merakı artırdı. Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin'in kim olduğu, ne iş yaptığı ve kameralardan uzak yaşamı merak konusu haline geldi. İşte detaylar...

Rasim Öztekin kızı kim?
Rasim Mükerrem Öztekin'in kızı Zeynep Aslıhan İşbay ile evliliğinden olan Pelin Öztekin'dir.

Pelin Öztekin kimdir?
Şükran Pelin Öztekin, Türk oyuncu olarak tanınan bir isimdir. 4 Temmuz 1987'de Kocaeli'nin İzmit ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'un Fenerbahçe semtindeki Nurettin Teksan Okulu'nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Fenerbahçe Lisesi'nde almıştır. Tiyatro tutkusuyla Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine adım atan Öztekin, 2005 yılında Hayat Bilgisi adlı dizide Demet karakterini canlandırmıştır. 2006 yılında BKM Mutfak ekibine katılmış ve 2007 yılında Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyası adlı tiyatro oyununda Şebnem karakterini başarıyla canlandırmıştır.

2008-2010 yılları arasında BKM Mutfak ekibi ile birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli tiyatro programında yer almıştır. Aynı ekip ile birlikte 2009 yılında Neşeli Hayat, 2010 yılında Çok Filim Hareketler Bunlar isimli sinema filmlerinde rol almıştır. 2012 yılında Benzemez Kimse Sana programında yarışmacı olarak yer almış ve çeşitli ünlülerin taklidini başarıyla yapmıştır. Ardından sırasıyla Doksanlar, Hayat Şarkısı, Koca Koca Yalanlar, Yuvamdaki Düşman gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde oyunculuk performansı sergilemiştir.

Pelin Öztekin, aynı zamanda usta sanatçı Rasim Öztekin'in kızıdır. 2021 yılında babasını kaybetmiştir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —