Tarih: 25.06.2023 15:51

Pendik'te Maddi Hasarlı Kaza: Taksi ile Otomobil Karıştı, Öfke Dolu Anlar Yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

Pendik'te meydana gelen bir maddi hasarlı kaza, bir taksi ile bir otomobilin karıştığı olayla sonuçlandı. Dün öğle saatlerinde yaşanan bu olayda, otomobil sürücüsü taksi şoförünün kaçtığını düşünerek hızla aracın kaputuna çıktı ve camını patlattı. İddiaya göre, otomobil sürücüsü taksiye arkadan çarpmış ve her iki araçta da küçük çaplı hasarlar oluşmuş.

Kaza sonrasında, taksi içinde bulunan bir müşterisini indirmek isteyen şoför, aracını sağa çekmek için manevra yaparken, otomobil sürücüsü birdenbire taksiye doğru ilerledi ve taksi kaputuna çıktı. Bu sırada öfke dolu olan otomobil sürücüsü, yumruklarını kullanarak taksi camını kırdı. Bu olay, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi ve görüntülerde araç sürücüsünün taksi kaputu üzerinde durarak camı yumrukladığı açıkça görülüyor.

Kaza sonucu yaşanan bu olay oldukça dikkat çekici ve olağandışıdır. Emniyet yetkilileri, kazayla ilgili soruşturma başlatmış olup, tarafların ifadelerine başvuracak ve güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyecektir. Her iki sürücü de olay sırasında kontrolü kaybetmiş gibi görünmektedir ve bu davranışların trafik kurallarına aykırı olduğu açıktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —