Tarih: 18.04.2023 11:42

Kocasını Değil, Kaynını Övdü! Eltisi Deliye Döndü! Esra Ezmeci'nin Tespiti Sosyal Medyayı Salladı!

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı bir psikolog olması sayesinde sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımları milyonlara ulaştırmaya devam eden ve yanı sıra haftanın belirli günlerinde de bazı televizyon kanallarının gündüz kuşağı programlarına konu olarak tanınırlığını artıran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Birincilik ile bitirmiş olduğu lisans döneminin ardından yüksek lisans eğitimini de yine psikoloji dalında tamamlayan ve şimdilerde de adli bilim dalında doktora eğitimine devam eden ünlü psikolog, bunca başarısının yanında bir de iş insanı kimliği ile insanlara fayda sağlıyor.

Kısa süre önce kurmuş olduğu kozmetik firması aracılığı ile doğal yağlardan saç bakım kremine kadar pek çok farklı ürünü sevenlerinin beğenisine sunan ve bu alanda da hızla yükselmeye devam eden Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, tüm bu yoğunluğuna rağmen sosyal medya kullanıcılarını ihmal etmemeyi başarıyor.

Her akşam Instagram hesabının başına geçerek soru- cevap etkinlikleri düzenleyen ve o etkinlikler aracılığı ile de sosyal medya kullanıcılarına problemlerine yönelik yol gösteren Ezmeci, dün akşam da birçok kişinin sorusunu yanıtladı. Ezmeci’nin etkinliğine katılan ve eltisinin sözlerinden rahatsızlık duyan bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ise Ezmeci’yi sinirlendirdi.

ELTİSİNİN SÖZLERİ RAHATSIZ ETTİ!

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir sosyal medya kullanıcısı, eltisini şikayet etti. “Eltim kocama, yüzün güzel, kolların kaslı, abin gibi keltoş değilsin yakışıklısın diyor” ifadelerini kullanan sosyal medya kullanıcısı, eltisine nasıl tepki vermesi gerektiğini Ezmeci’ye sordu.

“RAHATSIZ OLDUĞUNUZU BELLİ EDİN!”

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, o sosyal medya kullanıcısının sorusuna şu şekilde karşılık verdi: “Sonuçta eşini kötüleyip kardeşine böyle şeyler söylemesi çok yanlış. Rahatsız olduğunuzu belli edin.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —