Tarih: 16.05.2023 22:55

Yürek Çıkmazı 24. Bölüm İzle Full TRT 1 Yürek Çıkmazı yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

TRT 1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı'ın 24. bölümü 16 Mayıs günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Yürek Çıkmazı'nın yirmi dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz. İşte TRT Yürek Çıkmazı 24. bölüm izle linki...

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gold Film imzalı yeni dizi Yürek Çıkmazı'nın konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi merak konusu oldu. İşte TRT1 dizisi Yürek Çıkmazı hakkında merak edilenler.

YÜREK ÇIKMAZI 23. BÖLÜMDE NE OLDU?

Görelilerin Ali Fuat’ın kızının yaşadığını öğrenmiş olmaları Halil’in planlarını alt üst eder. Halil’in işi şimdi çok daha zordur, iki hayati meselesi olmuştur artık. Ali Fuat’ın masumiyetini ispatlamaya çalışırken, Görelilerin Zeynep’in varlığından haberdar olmalarını da engellemek zorundadır. Zeynep’in hayatı için endişelenen Halil, en büyük düşmanlarından birinin yardımını istemek zorunda kalacaktır.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Caner’i de Zeynep’ten tamamen uzaklaştırmanın bir yolunu bulmaya girişir. Zeynep ise Kader meselesine yoğunlaşmıştır. Her ne kadar Halil’den uzak durmaya çalışsa da Kader’le ilgili yaşanan gelişmeler ikilinin tekrar bir araya gelmesini kaçınılmaz hale getirir. Babasının evliliğini bir türlü hazmedemeyen Feride’nin tavırları Kıvanç’ın ondan şüphelenmesine sebep olur.

Kıvanç karısının eve dönmesinin arkasında başka bir niyet olduğunu düşünmeye başlar. Yılmaz, Birsen ve Seray üzerindeki yoğun baskısını arttırır. Torunu Seray’ı evlendirme kararının ailesindeki tüm dengeleri alt üst edeceğinden habersizdir. Birsen hayatında ilk kez babasına karşı gelir ve asla geri adım atmaya niyeti yoktur. “Eğer Cennet çocuklarıyla evden ayrılıp kendi yolunu çizseydi” sorusunun cevabını şimdi Birsen verecektir.

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Ayça Bingöl

Alp Navruz

İrem Helvacıoğlu

Cemal Toktaş

Rozet Hubeş,

Özlem Ulukan

Timur Ölkebaş

Mesut Akusta

Eylül Ersöz

Bihter Dinçel

Erhan Alpay

Güler Ökten

Alp Akar

Aydan Şener

Dilara Aksüyek

TRT Yürek Çıkmazı 24. bölüm izle

YÜREK ÇIKMAZI YENİ BÖLÜM İZLE

Yürek Çıkmazı dizisinin TRT 1'de 16 Mayıs 2023 günü yayınlanan 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

YÜREK ÇIKMAZI 24. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —