Tarih: 07.05.2023 13:53

10 Bin TL Anında Hesaplara Geçiyor! Emekli Promosyonunda Yeni Rekor! Banka Resmen Açıkladı...

Facebook Twitter Linked-in

EYT Yasası’nın çıkması neticesinde milyonlarca kişi emeklilik başvurusu yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı toplam başvuru sayısını 1 milyon 800 bin olarak açıkladı. Bazı emekliler maaşlarını almaya başladı. Bazılarının ise işlemleri devam ediyor.

Bankalar, EYT ile emekli olan kişileri kendi kurumlarına çekmek istiyor. Birçok banka en fazla sayıda emekliyi kendi kurumuna çekmek için promosyon kampanyaları düzenliyor. Kampanya düzenleyen bankalar arasında ING Bank da yer alıyor. Banka, en yüksek tutarda promosyon veren kuruluşlar arasında yer alıyor. ING Bank toplam 10 bin TL promosyon veriyor. Bu promosyondan yararlanmak isteyenlerin bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor.

ING BANK 10 BİN TL PROMOSYONDAN YARARLANMA ŞARTLARI

ING Bank, 10 bin TL promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenlerin emekli maaşını bankaya taşıması gerekiyor. Aynı zamanda emekli maaşını en az 3 yıl ING Bank’tan almak gerekiyor. Bu sayede verilen promosyon tutarından yararlanmak mümkün oluyor.

Maaş taşıma işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Aynı zamanda ING Bank şubelerine gelerek de maaş taşıma işlemlerinin yapılması mümkün oluyor. Maaş taşıma işlemlerini yapanların promosyonları hemen hesaplarına aktarılıyor.

ING Bank normalde maaşı 10 bin TL ve üzerinde olanlara promosyon veriyor. Promosyon tutarı daha düşük miktarda maaş olanlar için daha az oluyor. Ancak promosyon miktarını artırmak mümkün oluyor. Eğer en az iki fatura için otomatik ödeme talimatı verilirse 1500 TL daha promosyon veriliyor.

ING BANK TARAFINDAN SUNULAN EMEKLİLERE ÖZEL AVANTAJLAR

ING Bank, emekliler için farklı ayrıcalıklar da sunuyor. Bunlardan biri dijital para transferlerinde ücret alınmaması oluyor. %2,19’dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek mümkün oluyor.

Emeklilerden bir yıl süresince kredi kartı ücreti alınmıyor. Aynı zamanda sıfır faizle 10 bin TL nakit avans kullanma imkanı da ortaya çıkıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —