Tarih: 27.11.2023 22:21

Dilan Polat'ın eski kankası Nez Demir'in eski eniştesi her şeyi itiraf etti! Naylon fatura, vergi kaçakçılığı...

Facebook Twitter Linked-in

Engin ve Dilan Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu. Polat gibi güzellik merkezi işleten Demir'in eski eniştesi Ömer Turgut ise yaptığı açıklamada iki fenomen şirket üzerinden naylon fatura kestiği iddia etti.

ÖMER TURGUT SHOW HABERE KONUŞTU
"HEP PEMBE DİZİ SEYRETTİK"
Show Ana Haber'e özel açıklamalar yapan Ömer Turgut, şunları söyledi: "Özel harcamaların hepsi gider gibi gösteriliyordu. Ön tarafta savaş varsa arka tarafta kulis vardı. Tamamen sahte ve pembe bir dünya yaratılmış. Hep pembe dizi seyrettik. İnsanların duygularını acıtasyon yaparak manipüle ediyorlar. Birçok şeyleri sahte. Timsah gözyaşları döküyor."

"CAST OYUNCULARI MERKEZLERE DOLDURULDU"

“Cast oyuncuları merkezlere doldurarak müşteri gibi gösterip 'Çok doluyuz, harikayız, mükemmeliz' diyerek insanlara görüntü sattılar. Nez Demir güzellik salonu açacağını söyleyince Dilan Polat her zamanki gibi en yakın dostu da olsa bütün topunu tüfeğini ona çevirip savaş açtı.”

"BEN ÖĞRENİNCE APAR TOPAR MARKAYI KAPATTILAR"

Ömer Turgut, "Engin ve Dilan Polat'ın 500 bin TL değerinde naylon fatura soktuğunu gördüm. Altları çok karanlıktı. Ben öğrenince apar topar markayı kapattılar. İllerin birçoğunda daha şube açılmadan insanları çekebilmek için pankart astılar. İlk franchise işlemini ben verdim. 1 milyon TL'ye şube verdiler. Bunun 800 bin TL'si şahsi hesaplara, akrabalarının hesabına diğer cüzi rakamları da kestikleri fatura karşılığında şirket hesaplarına işlettirdiler.

"BU BUZDAĞININ GÖRÜLEN BİR KISMI"

Nez Demir'in Maltepe'deki merkezinin ruhsata aykırı olduğunu ileri süren Turgut, "Nez Demir ruhsatı aldığından bir hafta sonra bu belediyelerde zabıta ve ruhsat ekibi komple gözaltına alındı. Hepsi rüşvet davasından dolayı yargılandı. Bu buzdağının görülen bir kısmı daha büyüğünü de paylaşacağım. Buradan da kendisine sesleniyorum; beni tehdit etmeyi bıraksın, kamuoyu bu gerçeklerle karşılaşmalı."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —