Tarih: 02.10.2022 14:27

Malatya'nın altyapısına 600 milyon TL'lik dev yatırım

Facebook Twitter Linked-in

Bölgenin başkenti Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın vizyonuna göre MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde 2023 yılı için 600 milyon TL'lik 60 proje hazırladı. 


 MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert yaptığı açıklamada. 2023'ün Malatya'da yatırım yılı olduğunu belirterek, "Yatırımlar tesadüf değildir. Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, şehrimizi Türkiye'de ve dünyada parlayan bir yıldız yapmak için gece gündüz çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın bu mücadelesi Biz Varız. Şehrimizin geleceğini güvence altına almak için büyük altyapı projeleri hazırladı. 2023 yılına kadar 60 proje hazırladık. İnşallah bunları da birer birer hayata geçirerek şehrimizin altyapı sorunlarını çözeceğiz." 


 PROJE İÇİN TOPLAM 60.600 MİLYON TL ÖDÜYORUZ 
 Yapılan yatırımların projenin doğru ve hızlı planlanmasıyla yapıldığını ifade ederek, MASKİ CEO'su Mehmet Mert, çok başarılı bir ekiple çalıştığını söyledi. 


 Mert, "2023'e kadar yaklaşık 600 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu projelerin ihalesi 2022 sonunda ve 2023'te yapılacak. Başkent Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatına göre yeri susuz bırakmayacağız. Kanalizasyonun nehirlere karışmaması için hararetle çalışıyoruz. Proje birimimiz, yatırımlarımızın görünmeyen kısmıdır. Her üretimin altında çok ciddi bir çalışma vardır. Arkadaşlarımız projelerimizi hazırlıyor. Eksik parçalar üzerinde çalışıyorlar. Etüt ve Planlama Proje Şube Müdürlüğümüz bu konuda çok çaba sarf etmektedir. Çok başarılı bir ekibimiz var. Bölüm başkanlarımız, yöneticilerimiz ve çalışanlarımız alanlarında uzman kişilerdir. Her yatırım çok önemlidir. Yanlış ya da yarım kalmış bir proje ülkemize ve kurumumuza ek bir yük getirdiği için hızlı ama çok dikkatli çalışması gerekir. Ekip arkadaşlarımıza bu konudaki hassas çalışmaları için teşekkür ederim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —