Tarih: 04.02.2023 14:40

Ankara'da okullar tatil olacak mı? 6 Şubat 2023 okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı okulları tatil edebilir

Facebook Twitter Linked-in

Pazartesi günü yarıyıl tatili sona erecek ve ikinci dönem için ders zili çalacak. Ankara'nın pek çok yerinde etkili olan kar yağışı öğrenci ve velileri düşündürmeye başladı. Kar kalınlığı neredeyse 5-8 santimetreye ulaşırken son dakika yağan kar Ankara'da okulların tatil olabilme ihtimali akıllara getirdi.  Peki, Ankara'da okullar kar tatiline girecek mi? Pazar günü etkili olacak kar yağışı sonrası okullar tatil olabilir! İşte Ankara'da kar tatili ile ilgili detay

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, önceki gün Ankara'nın merkezinde başlayan kar yağışı, bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artırdı.  Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) bağlı ekipler, kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilememesi için ana güzergahlarda ve ara sokaklarda tuzlama ve küreme çalışması yaptı. 

ANKARA'DA 6 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Yoğun olarak yağan kar yağışı sonrası başkentliler okulların tatil olup olmadığını merak ediyor 6 Şubat Pazartesi için Ankara Valiliği henüz okulların tatil olduğuna dair resmi bir açıklama yapmadı. Pazar günü Ankara'da tekrar kar yağışı görülecek. Okullarda kar tatili olması durumunda haberimiz güncellenecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —