Tarih: 01.01.2016 00:00

The Walking Dead Yıldızı Steven Yeun’un “Beef” Adlı Netflix Dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Facebook Twitter Linked-in

Beef fragmanı paylaşıldı. Steven Yeun, bir süredir hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni Netflix dizisi ile geri dönüyor. The Walking Dead dizisinde Glenn karakterini canlandıran Yeun, bu rolü sırasında karakterinin yeterince üzerinde durulmadığından şikayet etmişti. Netflix’in A24 stüdyosu ile hazırladığı yeni macerası Yeun’a yeni bir fırsat sunuyor.

Kara komedi ve dram türlerini harmanlayan dizinin başrolünde yer alan ve Danny Cho karakterini canlandıran Steven Yeun’a, komedyen ve aktris kimlikleriyle tanınan Ali Wong eşlik ediyor. Beef, iki yabancının karayolu kavgasına karışması ve bu kavganın ötesine doğru ilerlemesi etrafında şekilleniyor. Danny Cho ve Wong’un canlandırdığı Amy Lau arasındaki gerilimle ilerleyen Beef, eğlenceli ve şiddetli bir intikam hikâyesi sunacak.

The Walking Dead’in yedinci sezonunda öldürülen Glenn Rhee karakteri, Yeun’un popülerliğini en çok artıran roldü. Ancak post-apokaliptik evrende insani yanını keşfetme konusunda Glenn’in yeterince kullanılmadığı ve bu durumun Yeun’u hayal kırıklığına uğrattığı söyleniyor. Şimdi Netflix’in Beef dizisi, Yeun’a daha farklı bir fırsat sunuyor. Kara mizah öğeleriyle dolu olduğu söylenen dizide Yeun karmaşık bir karaktere sahip olacak ve bu durum kariyerinde yeni bir sayfa açabilir.

Dizinin resmi fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

A24 ve Netflix gibi büyük prodüksiyon şirketlerinin işbirliğiyle hazırlanan yapımda Yeun ve Wong gibi Asyalı oyunculardan oluşan yetenekli bir kadroya sahip. Yanı sıra Emily in Paris’ten Ashley Park ve The Umbrella Academy’den Justin H. Min gibi birçok tanınmış oyuncuyu da bünyesinde barındırıyor. Dizi, türünün alışılmış özelliklerini korurken, ilgi çekici konusu, başarılı kadrosu ve stüdyo kökeni ile izleyicilerin dikkatini çekiyor.

6 Nisan 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak olan dizi toplam 10 bölümden oluşacak.

Beef Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —