Tarih: 18.03.2023 17:21

RİZE'NİN DAL ÇIK PROJESİDE BU YIL SEÇİM VAADİ OLARAK KULLANILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de trafik sorunu çözülemez bir hal aldı. Dal çık projesi ile birlikte 2021 yılında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Rizeliler müjde vererek Müftü mahallesinden Menderes bulvarına dal çık yapılacağını ifade etmiş ve trafik sorununun büyük oranla çözüleceğini söylemişti. 


Rize'de Avm'nin de aynı bölgede yapılması nedeniyle trafikde yoğunluklar yaşanırken projenin neden başlamadığı ise merak konusu oldu. 
2021 yılında Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize Ziyaretinde projenin onaylandığı müjdesini veren Başkan Metin" Bu proje ile birlikte hem Menderes Bulvarında yaşanan yoğunluğu hem de Salarha yolu ile sahil yolunu entegre edilerek duble yoldan tali yola girilebilecek. Biz burada yeni bir proje yapmıyoruz.  Buradaki viyadük projesini iptal edilerek onun yerine dalçık projesini getirmiş olduk. Bu proje biraz daha çevreci oluyor. ÇAYKUR’un önüne gelmeden başlanacak ve Adliyenin önünden çıkışı olacak” demişti. 


TERMİNAL GİBİ BU DA SEÇİM VAADİ
Rize'de uzun yıllar boyunca konuşulan terminal gibi bu projeninde yeniden seçim vaadi olarak kullanılacağı öğrenildi. Ak Parti'nin her seçim öncesi hazırladığı mega projeler kapsamında olan bu iki proje gibi bir çok projede yer alıyor. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —