Tarih: 29.06.2023 13:31

Nilsu Berfin Aktaş, mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Facebook Twitter Linked-in

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı mayolu pozlarıyla beğeni rekorları kırıyor. Aktaş'ın bir dergi çekiminden paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, genç oyuncunun doğal güzelliğini ve karizmatik duruşunu övgüyle karşıladılar.

Nilsu Berfin Aktaş'ın paylaşımını beğenenler arasında, "Yalı Çapkını" dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman da yer aldı. Aktaş'ın yeni dizisi "Yaz Şarkısı" ile geri dönüşü için geri sayım başlamış durumda.

1998 doğumlu olan Aktaş, ilk kez 2018 yılında katıldığı "Geleceğin Starları" yarışmasıyla izleyici karşısına çıkmıştı. O zamandan beri birçok projede yer alan genç oyuncu, "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteri ile hafızalara kazındı.

Nilsu Berfin Aktaş, genç yaşına rağmen başarılı kariyeri ve etkileyici performansı ile dikkat çekiyor. Yeni dizisi "Yaz Şarkısı"nın yayınlanacağı tarihi sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, genç oyuncunun yeni performansını merakla bekliyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —