Tarih: 05.01.2024 22:36

Ercan Karasu kimdir? Kaç yaşında, nereli? CHP Kadıköy Belediye Başkanı adayı Mimar Ercan Karasu kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe yönetim kurulunda 6 yıl görev yapmış olan Mimar Ercan Karasu Kadıköy Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığı başvurusu yaptı.  

GFB, Sol Açık, KFY başta olmak üzere Fenerbahçe taraftarının desteğini alan Karasu neden aday olduğunu şu şekilde açıklıyor:

"Hayatımdaki tüm sevinçlerimi, dertlerimi, başarılarımı; yani bana dair tüm iyi ve kötü ne varsa Kadıköy’de yaşadım. Kadıköy benim hayatımın ta kendisidir. Böylesine önemli ve değişim felsefesinin hayat bulduğu bu geçiş döneminde, ben de bu tarihi anın bir parçası olmak ve bu değişimi tüm İstanbul’da gerçekleştirmek hedefine katkı sunmak için aday adayı oldum. Ben ve yol arkadaşlarım, tüm bileşenlerimizle Kadıköy’ümüzü İstanbul'un en yaşanılır ve değerli merkezi haline dönüştüreceğiz.”

CHP Kadıköy Belediye Başkanı adayı Mimar Ercan Karasu kimdir?

1969 yılında Erzurum/ Aşkale’de doğan Ercan Karasu, ilköğretim ve Lise hayatını Moda ve Suadiye’de tamamladı.1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.1993 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —