Tarih: 08.11.2023 11:38

AK Parti’de yerel seçim harekatı başladı.. İşte banko isimler!..

Facebook Twitter Linked-in

ANKET SONUÇLARI…

AK Parti 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilk anket sonuçlarına göre harekete geçti. Anket sonuçlarına göre Rize, Gümüşhane, Giresun ve Ordu’da sürprize yer vermeyeceği mevcut belediye başkanları ile yola devam edilmesine kesin gözü ile bakıldığı söyleniyor.

RİZE’DE METİN RÜZGARI

Rize’de ilk döneminde başarılı işlere imza atan en önemlisi de ‘Yapılamaz’ denilen ticaretin can damarı olan riskli durumdaki belediye bloklarını dönüşüme tabi tutarak kısa zamanda yeni projeyi hayata geçiren Rahmi Metin ile yola devam edilmesi kesin gibi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketini emanet ettiği Başkan Metin’den son derece memnun olduğu söyleniyor.

GİRESUNDA ŞENLİKOĞLU GÜMÜŞHANEDE ÇİMEN

Giresun’un adeta makus talihini yenen, şehri her yönü ile yenileyip daha yaşanabilir şehir yapan halkın büyük sevgi duyduğu mevcut belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu banko yola devam edilecek isimlerin başında geliyor.

İLK BAŞKAN…

Gümüşhane’de 2014 yılında belediye başkanlık koltuğuna oturan, üzerinde oyunlar oynanan Ercan Çimen’in de yeniden belediye başkan adayı gösterilmesine kesin gözle bakılıyor. Gümüşhane’de önemli işlere imza atan Çimen Türkiye’de FETÖ yurtlarını kapatan ilk başkan olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güven duyduğu isimlerin başında.

ORDUDA GÜLER’E GÜVEN TAM

Ordu’da 2019 mahalli idareler seçiminde ipi göğüsleyerek belediye başkanlık koltuğuna oturan M. Hilmi Güler de Ordu’da gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ile tam not aldı. Güler’in de yerinin garanti olduğu gelen bilgiler arasında.

HABER: SAFİYE SELÇUK / KARADENİZ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —