Tarih: 17.01.2023 17:32

Sky Rojo 3. sezon oyuncuları: Netflix dizisinde kimler var? İZLE!

Facebook Twitter Linked-in

Sky Rojo 3. sezon, 13 Ocak Cuma günü Netflix’te ilk kez sahneye çıktı. Şov, üçüncü ve son sezonuyla Netflix’te. İspanyolca komik suç destanı ilk olarak 2021’de Netflix’te gösterildi ve Álex Pina ve Esther Martínez Lobato tarafından yaratıldı. Dizi, istekleri dışında tutsak tutuldukları bir genelevden kaçtıktan sonra pezevenkleri Romeo’dan kaçan üç eski seks işçisi Coral, Wendy ve Gina’nın etrafında dönüyor.

3. Sezon, 2. sezondaki olaylardan altı ay sonrasını konu alıyor ve üçlü, eski pezevenklerinden 4 milyon avroyu başarıyla çaldıktan sonra lüks bir hayata yerleşiyor, ancak yeni hayatları darmadağın olunca, üçlü bunun hemen farkına varıyor. geçmişlerinden kaçamazlar ve eğer gerçekten özgür olmak isterlerse, onu “gömmek” zorunda kalacaklardır. Ya da Romeo’yu gömün.”

Netflix’in Medya Merkezi aracılığıyla Sky Rojo’nun resmi özeti şu şekildedir:

“Pezevenklerinden dört milyon avroyla kaçtıktan sonra, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) ve Gina (Yany Prado) ücra bir balıkçı köyünde yeni bir yaşam olasılığını dört gözle beklemeye başlarlar. Romeo (Asier Etxeandia) ve Moisés’in (Miguel Ángel Silvestre) intikam ihtiyacından çok uzakta. Çektikleri tüm acılardan uzakta, huzurlu bir deniz balıkçılığı gününde, iki tetikçinin ufukta, açık denizlerde yeniden belirdiğini gördüklerinde, zaferlerinin kısmi bir zafer olduğunu bir bakışta anlarlar. diriltebilirsin. Hayatınızı değiştirebilirsiniz ama nereden geldiğinizi unutamazsınız. Çünkü bunu yaptığın gün, geçmiş yeniden kapında belirir.”

Sky Rojo 3. sezonda kimin rol aldığını merak ediyorsanız, aşağıda tüm oyuncu detaylarına sahibiz!

Sky Rojo 3. sezon oyuncuları

Sky Rojo’nun 3. sezonu, kaçak kadınlar Coral, Wendy ve Gina olarak Verónica Sánchez, Lali Espósito ve Yany Prado’nun başrollerini yeniden bir araya getiriyor. IMDb’ye göre 3. sezonda yer alacak diğer oyuncular ise şöyle:

Sky Rojo’nun 3. sezonunu şimdi Netflix’te izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —