Tarih: 05.03.2023 17:49

Netflix Kopyacı (Cheat) özeti: Kopyacı ne hakkındadır? (çıkış tarihi, ödül ve daha fazlası)

Facebook Twitter Linked-in

Sana her zaman hile yapmanın kötü olduğu söylendiğini biliyor musun? Uygun bir şekilde Kopyacı (Cheat) adlı yeni Netflix bilgi yarışması programı, yarışmacıların tam tersini yapmasına izin veriyor! Ve aslında bu yarışmada, sizden yapmanız beklenen de bu.

Dizi bir stüdyo izleyicisinin önünde çekildi ve Giles Boden, Laura Gibson ve Charlie Bennett tarafından geliştirildi. Dizinin yönetici yapımcıları arasında Jamie Rea ve Jonno Richards yer alıyor. Yayınlanmadan önce bilmeniz gereken her şey burada!

Netflix Kopyacı çıkış tarihi

Bilgi yarışması programı, Netflix çıkışını 1 Mart 2023 Çarşamba günü yapacak. Dört gözle beklenecek toplam 12 bölüm var. Tüm taksitler bir kerede yayınlanacak, böylece rekabette yolunuza devam edebilirsiniz.

Netflix Hile ozeti Hile ne hakkindadir cikis tarihi odul ve

Netflix’te Kopyacı 1 Mart 2023.

Netflix Kopyacı’sında kurallar ve ödül nedir?

Kopyacı, özete göre her bölümde dört yarışmacı yarışırken beyin, zeka ve dürüst yalan söylemeyi birleştirir. Bilgileri üç tur boyunca sınanır ve bazen elenmeden zirveye çıkmak için blöf yapmak zorunda kalabilirler. Ve bunun nedeni, 50.000 £ üzerinde bir ikramiye oluşturma potansiyeli olmasıdır. Yapmaları gereken tek şey yakalanmamak.

Kopyacı sunucuları kimlerdir?

MC görevlerini üstlenen İngiliz aktörler ve televizyon kişilikleri Danny Dyer ve Ellie Taylor. Dyer’ı reşit olma draması Human Traffic’teki çalışmasından ve BBC pembe dizisi EastEnders’tan tanıyor olabilirsiniz. Taylor, komedi dizisi 8 Out of 10 Cats ve İngiliz reality dizisi Snog Marry Prevention gibi bir dizi şovda yer aldı. Yetenek, stand-up komedisiyle de tanınıyor ve şovlarından biri Netflix’teki Comedians of the World’ün bir parçası.

Dizinin konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? İzleyecek misin? Yorumlarınız ile düşüncelerinizi öğrenmemize izin verin!

Bilgi yarışması Kopyacı (Cheat), 1 Mart 2023 Çarşamba günü Netflix’te başlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —