Tarih: 17.05.2023 11:18

Snapchat Time Sensitive Özelliği: Bildirimleri Önceliklendirme ve Duyarlılık

Facebook Twitter Linked-in

Snapchat kullanıcıları, Time Sensitive yazısını gördüklerinde ne anlama geldiğini merak ediyorlar. Özellikle uygulamaya yapılan son güncellemelerle birlikte birçok yeni özellik eklenmeye devam ediyor. Türkçesi "zamana duyarlı" olarak da adlandırılan Time Sensitive özelliği hakkında bilgi paylaşmak istiyoruz. Bu özelliğin ne demek olduğu ve hangi işlevlere sahip olduğu konusundaki bilgileri buradan bulabilirsiniz.

"My Ai" adlı robot özelliği aslında oldukça popüler görünse de, çok sayıda şikayet alıyordu. İnsanlar, sohbetlerin üstünde sabitlenerek tercih etmedikleri için rahatsızlık duyuyorlardı. Ayrıca, Chat GPT üzerinden elde ettiği veriler nedeniyle, önceden ayarlanmış cevapları vererek insanları rahatsız edici sonuçlara yol açmaya başlaması da bir diğer sorundu. Ne kadar akıllı olursa olsun, yapay bir zeka olduğunu ve verileri İnternetten aldığını unutmamız gerekiyor. Yani, bir kitap önermesini istediğimizde, eğer botun temel aldığı içerikleri saçma bir cevapla değiştirirsek, My Ai sohbetinde bu konu geçtiğinde, işte o saçma mesaj cevap olarak ortaya çıkabiliyor. Bu gibi durumlar nedeniyle, oldukça fazla şikayet alıyor ve birçok kişi uyarılması gerektiğini söylüyor.

Benzer şekilde, Snapchat kullanıcılarının kafasını karıştıran ve ne olduğunu anlamadıkları Time Sensitive özelliği de karşılarına çıktı. Bu özellikle ilgili sorularınızın güncel cevaplarını ve nasıl kapatılacağını aşağıda bulabilirsiniz.

"Snapchat'te Time Sensitive, yani "Zaman Duyarlı" özelliği, uygulamada aldığınız bildirimlere öncelik verebilmenizi sağlar. Bu özellikle, bir kullanıcıdan gelen mesajları veya gelen istekleri öncelikli olarak bildirimlerinizde daha belirgin bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca, cihazınızda kayıtlı olan kişilerin uygulamayı kullanmaya başladığına dair bildirimleri daha hızlı bir şekilde görmek istediğinizde de Time Sensitive özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Önceki güncellemelerde bildirimler yalnızca zamana göre düzenleniyordu, ancak bu yeni güncellemeyle birlikte gelen özellik sayesinde artık bildirimler duyarlı hale gelebilecek. Zaman duyarlı içeriklerde, bildirimler sırayla zaman dilimine göre gösteriliyordu. Time Sensitive özelliği sayesinde ise öncelik verdiğiniz sıraya göre önem arz eden bildirimleriniz her zaman en önde duracak, böylece daha rahat fark etmenizi sağlayacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —