Tarih: 16.11.2022 17:18

Yalı Çapkını hangi kitapta geçiyor? Yalı Çapkını Dizisi Kimin Hikayesi?

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Çapkını dizisi son dönemin en çok ses getiren işleri arasında yer alıyor. Afra Saraçoğlu'nun başrolde yer aldığı, Mert Ramazan Demir'e şöhreti getiren proje; gerçek bir hikayeden uyarlandığı sloganı ile ekranda yer alıyor. Konusu ve hikayeyi işleyiş biçimi ile çokça eleştiri alan dizi buna rağmen reytinglerde her hafta en üstte kalmayı başarabiliyor. Emre Altuğ, Gözde Kansu, Çetin Tekindor gibi isimlerin de rol aldıkları Yalı Çapkını dizisi, hangi kitaptan uyarlandığı ve kimin hikayesini anlattığı soruları ile sıkça aratılıyor. Peki ekranda izlediğimiz hayat hikayesi aslında kime ait?

YALI ÇAPKINI DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA VE KİMİN HİKAYESİ ANLATILIYOR?

Yalı Çapkını; ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan hikayeler arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda'daki hikayeler, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir de Gülseren Budayıcıoğlu'nun hastalarının hikayelerini anlatıyordu.

Gülseren Budayıcıoğlu diziyle alakalı olarak daha önce, 'Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna'yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme'nin, Suna'nın kaderi başka" açıklamasında bulunmuştu.

Bu hayatın gerçekte kime ait olduğu ise açıklanmıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —