Tarih: 12.01.2023 00:07

Yolculuk yapacaklar dikkat! THY biletleri indirime girdi! Otobüs fiyatlarından bile ucuza satılıyor, sadece 2 gün geçerli

Facebook Twitter Linked-in

Türk Hava Yolları belirli tarihler arasında yapılan uçuşlarda indirim yapıldığını açıkladı. 1 Eylül Cuma günü ve 31 Ekim Salı günü İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı tüm iç hat uçuşlarında biletlere indirim yapıldığı belirtildi. Türk Hava Yolları uçuşları birçok kişi tarafından araştırılırken biletlerin de 399 TL'den başladığı aktarıldı. İç hatlarda uçuş yapacak olan bütün vatandaşlar erken bilet kampanyasından yararlanabilir. İşte THY indirimli bilet kampanya detayları…


İÇ HATLAR BİLETLERİ NE KADAR OLDU?


Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama kapsamında iç hatlarda uçuş yapacak olan vatandaşların indirimli biletlerden yararlanabileceği belirtildi. THY sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuru ile birlikte bilet fiyatları da araştırılmaya başladı. 11 Ocak 2023 Çarşamba günü ve 12 Ocak 2023 Perşembe günü 1 Eylül Cuma ve 31 Ekim Salı günleri arasında alınan biletlerin 399 TL'den başladığı duyuruldu.

thy-indirim.jpg


BİLET KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?


Türk Hava Yolları indirimli bilet kampanyası 11 Ocak ve 12 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihlerde bilet alımı yapan kişiler kampanyadan yararlanabilir.


KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?


İndirimli biletlerden yararlanacak olan kişiler 11 Ocak 2023 ve 12 Ocak 2023 tarihleri arasında bilet alımı yapabilir. Bilet kampanyası sadece 1 Eylül 2023 ile 31 Ekim 2023 arasında gerçekleşecek uçuşlar için geçerlidir.


THY'den yapılan açıklama kapsamında kampanyanın Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, ekonomi kabin uçuşlarında geçerli olduğu aktarıldı. Bunun yanı sıra indirimli bilet kampanyası için sunulan bütün fiyatlar tek yön ücretleri olarak görülüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —