Tarih: 05.09.2023 15:44

Mesudiye'den Davos'a alternatif: Dünya Demokrasi Forumu

Facebook Twitter Linked-in

Mesudiye Gelişme Vakfı (MEGEV) tarafından düzenlenen DDF'2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı'nda, 14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında Ordu/ Mesudiye'de gerçekleştirilecek.

Dünya Demokrasi Forumu, demokrasinin karşı karşıya olduğu küresel sorunlara odaklanarak, bu sorunların üstesinden gelmek ve güvenli bir geleceğe ulaşmak için çözümler üretmeyi amaçlıyor.

Forum, düşünce liderlerini, akademisyenleri ve aktivistleri bir araya getirecek. Katılımcılar, insani gelişme, iklim değişikliği ve gıda güvenliği gibi konuları ele alacak ve çözüm yollarını tartışacaklar.

DDF'2023'ün organizatörü MEGEV Başkanı Mehmet Aydın, "Dünya Demokrasi Forumu, dünyanın dört bir yanından insanlara demokrasiyi yeniden keşfetme ve güçlendirme fırsatı sunacak" dedi.

Aydın, forumun, demokrasinin küresel bir sorun olduğunun ve bu sorunun sadece küresel bir çözümle çözülebileceğinin altını çizdiğini söyledi.

DDF'2023, Davos'a alternatif bir platform oluşturarak, demokrasinin geleceğini şekillendirmek için önemli bir fırsat sunacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —