Tarih: 09.09.2023 17:44

Rizesporlu Gustavo Sauer: Konya'ya galibiyet için gideceğiz

Facebook Twitter Linked-in

SUDE KÖROĞLU

Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sauer, "Süper Lig'de şu ana kadar gördüğüm kadarıyla tüm takımlar güçlü. Zorlu bir karşılaşma olacak. Takımımızın iyi bir gidişatı var ve bunu sürdürmek için Konya'ya galibiyet hedefiyle gideceğiz" dedi.

Transfer süreciyle ilgili de konuşan Sauer, "Buraya gelmemle ilgili rahatlıkla şunu söyleyebilirim; Buraya gelmeden önce ben Brezilya Ligi'nde açık ara lider bir takımda oynuyordum. Bana neden Türkiye gidiyorsun diye sordular? Gelmeden önce Türkiye'de oynayan birçok Brezilyalı oyuncu ile irtibata geçtim ve onlardan çok güzel şeyler duydum. Burada çok güzel işler başarabileceğimi bana söylediler. Kariyerim için çok iyi olacağını düşündüm ve buraya gelme kararı verdim" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu Neymar'ı örnek aldığını belirten tecrübeli oyuncu, bireysel performansı ile ilgili olarak ise "Brezilyalı futbolcular arasında en çok sevdiğim ve idol olarak gördüğüm oyuncu Neymar'dır. Neymar'ı örnek alıyorum. Kendi performansımı şu ana kadar olumlu olarak adlandırabilirim. Daha fazlasını yapmak için önümüzde çok fazla mesafe var. Ve daha fazlasını yapacağım" diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —