Tarih: 29.01.2023 18:40

Şans Topu çekilişi 29 Ocak sonuçları açıklandı mı? MPİ Şans Topu 29 Ocak çekiliş bileti sorgulama nasıl yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

29 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Şans Topu çekilişi 29 Ocak sonuçlarına göre kazandıran numaralar bugün açıklanacak. Zengin olma hayali ile Şans Topu çekilişi için bilet alan vatandaşların merakla beklediği sonuçları bugün düzenlenecek canlı yayının ardından Milli Piyango Online resmi internet adresinde erişime açılacak. İşte 29 Ocak tarihli çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası...

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇARI AÇIKLANDI MI? - 29 OCAK 2023

Şans Topu çekilişi her hafta olduğu gibi bugün saat 20:00'da gerçekleşecek. Şans Topu'nu bayilerden oynayabilir; canlı yayını akşam saatlerinde Milli Piyango TV YouTube kanalından izleyebilirsiniz!

İşte günün merakla beklenen Şans Topu numarları:

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ BİLET SORGALAMA NASIL YAPILIR?

Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Oyunseverler, üst bölümden 5 adet, alt bölümden 1 adet numarayı seçerek oyuna katılabiliyor.

Şans Topu, ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1), (1+1) ve yeni kategorisi (0+1) olarak sıralanıyor. Yenilen Şans Topu oyununda, oyunseverler artık üst bölümde bilemese de alt bölümde 1 numara bilse de kazanıyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Şans Topu'nda her kolonun fiyatı ise 2 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —