Tarih: 17.01.2023 21:10

İşrak Vakfı Müdür İfadesi ve Cinsel İstismara Uğrayan Çocuğun İfadesi Var Mı?

Facebook Twitter Linked-in

Ülke bir daha çocuk istismarı haberi ile sarsıldı. İşrak Vakfı Müdür İfadesi ve İstismara Uğrayan Çocuğun İfadesi Var Mı?

14 yaşındaki bir erkek çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ece Üner’le tv100 Ana Haber’de açıldı. Tacizci vakıf müdürü, ailesinin Kur’an öğrenmesi için ona emanet ettiği 14 yaşındaki çocuğu istismar ediyor, çocuk 9 dakika boyunca kâbusu yaşıyor.

Taciz skandalının adresi İstanbul Sultangazi’de İşrak Vakfı. Tacizci vakıf müdürü, yatılı kalan 14 yaşındaki çocuğu istismar etti. Kamera kayıtlarının ve beyanların ortada olduğu olayda, örtbas etme çabalarına rağmen savcılık olayın peşini bırakmadı.

 

9 DAKİKA KÂBUSU YAŞADI

TV100’den Devrim Tosunoğlu’nun haberine göre söz konusu iğrenç tacizin yaşandığı tarih 16 Eylül 2022 olarak kayıtlara geçerken; 14 yaşındaki mağdurun 44 yaşındaki okul müdürüyle koridorda karşılaştığı ve müdürün bir bahaneyle odaya çağırarak kapıyı arkadan kilitlediği görülüyor. İddiaya göre, işte o kapı kapandıktan sonra tam 9 dakika boyunca 14 yaşındaki çocuk kâbusu yaşadı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —