Tarih: 25.10.2022 18:46

Trendyol Paylaş Kazan – Paylaş Kazan Ne Zaman 2022

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol paylaş kazan kampanyası en sık kullanılan seçenekler arasında yer alıyor. Genel olarak nasıl kullanıldığına dair araştırma yapıldığını söylemek de mümkündür. Bu noktada hızlıca paylaş kazan yapabilmek için trendyol kullanıcı üyeliğinizin olması gerekiyor. Üyeliğiniz ile uygulamadan giriş yapıp favorilerim kısmında ardından ise koleksiyonların kategorisine tıklatın.

Takip ettiğin satıcı mağazalarını paylaş, paylaştığın linklerdeki satıcı mağazaları o linklerden gelen kişilerden toplamda 25 takip sayısına ulaştığında 25 TL Trendyol cüzdan kuponu kazan!

Beğendiğin ürünü paylaş, paylaştığın linkten yapılacak alışveriş üzerinden ürün fiyatının %5’i kadar Trendyol cüzdan kuponu kazan. 

 

Koleksiyonunu paylaş, paylaştığın koleksiyon 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde Trendyol cüzdan kuponu kazan

Trendyol Paylaş 150 TL Kazan 2022

Trendyol link paylaşma seçeneği için öncelikle koleksiyon linki oluşturmanız gerekiyor. Koleksiyon linklerini ise Trendyol uygulamasından ya da direk Trendyol web sitesinden oluşturabilirsiniz. Şu adımları takip ederek link oluşturup paylaşabilirsiniz;

Trendyol’da Koleksiyon Oluşturma

Trendyol’da koleksiyon oluşturma işlemini favorilerim ardından koleksiyon sayfasına tıklayarak kolayca yapabilirsiniz. Seçili ve istediğiniz ürünleri koleksiyonunuza ekleyerek oluşturup paylaşarak kazanca çevirmeniz mümkündür.

Trendyol Paylaş Kazan Ne Zaman 2022

Trendyol paylaş kazan 8-11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. 8-9-10-11 Şubat 2022’de Trednyol Paylaş Kazan kampanyası ile 150 TL hediye çeki hazanabilirsiniz.

Trendyol Paylaş Kazan Nasıl Kullanılır

Trendyol paylaş kazan nasıl kullanılır sorusuna odlukça sık cevap aranıyor. Bunun için hemen yukarıda belirttiğimiz adımları takip edebilirsiniz. Uygulama girişi, favorilerim ardından koleksiyonlarım sayfası üzerinden işlemlerinizi güvenle tamamlamanız mümkündür. Koleksiyonlarım sayfasında üç farklı kampanya yer alır. Bu kampanyalar belirli dönemlerde farklılıklar gösterebilir. Seçeceğiniz kampanya ile koleksiyonunuzu oluşturmaya devam edebilirsiniz.

Trendyol Koleksiyon Kaydetme Grubu

Trendyol koleksiyon kaydetme grubu gibi çeşitli Instagram ve whatsapp gurupları kuruluyor. whatsappgrupbul.com ve benzeri internet siteleri üzerinden bu guruplara ulaşarak dahil olabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —