Tarih: 16.08.2022 21:22

Selçuk Sports Kopenhag Trabzonspor maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor TV Taraftarium24 canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Selçuk Sports Kopenhag Trabzonspor. Kopenhag, Danimarka’da Parken Stadı’nda temsilcimiz Trabzonspor’u ağırlıyor. Kopenhag ve Trabzonspor, Salı gecesi Şampiyonlar Ligi’nde play off turu ilk maçında karşı karşıya geliyorlar. Peki Kopenhag Trabzonspor maçı nereden izlenir? Kopenhag Trabzonspor Maçı canlı izle Selçuk sports Exxen Spor TV CBC Sport CBS Sports Justin TV Netspor Jestyayın Taraftarium24 Kopenhag Trabzonspor Futbol Kulübü canlı maç izle. Kopenhag Trabzonspor Taraftarium 24 Twitter Taraftar TV Youtube selçuksport selçuk spor hd kralbozguncu Inat TV izle.

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına geçmeden önceki son turda Trabzonspor, Kopenhag ile eşleşti. Bu turu geçen taraf Devler Ligi’nde sahne alacak, elenen takım ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam edecek. Kopenhag Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Kopenhag, geçtiğimiz yıl Danimarka Ligi’ni 48 puanla lider tamamlamış, şampiyonluk turunda da 68 puanla şampiyonluğa ulaşmıştı. Trabzonspor da Süper Ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.

Selçuk Sports Kopenhag Trabzonspor maçı Canlı izle

Kopenhag geçtiğimiz yıl Konferans Ligi’nde play-off turunda Sivasspor’un rakibi olmuştu.  Sivas’taki maçı 2-1, Danimarka’daki maçı 5-0 kazanan Kopenhag gruplara kalırken Sivasspor elenmişti. UEFA Konferans Ligi’nde Kopenhag grup aşamasını lider tamamladı. Son 16 turunda PSV Eindhoven’a elenen Kopenhag, Danimarka Ligi’ni ise şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Kopenhag Trabzonspor maçı şifresiz izle

Kopenhag ile Trabzonspor arasındaki Şampiyonlar Ligi Play Off Turu ilk karşılaşması San Siro stadında oynanıyor. Kopenhag Trabzonspor maçı 16 Ağustos Salı günü saat 22:00’de Exxen’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor, Şampiyonlar liginde grup aşamasında şimdiye kadar bir kez mücadele etti. 2011-2012 sezonunda gruplarda mücadele eden Trabzonspor, bu sene yeniden gruplara kalma mücadelesi verecek.

2012/12 sezonunda İnter, CSKA Moskova ve Lille ile beraber B Grubu’nda mücadele eden Trabzonspor, grup aşamasında 6 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi aldı. Grubu üçüncü bitiren Trabzonspor, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam etti. Burada son 32 turunda PSV Eindhoven ile eşleşen bordo mavili takım, evindeki maçı 2-1 kaybetti, deplasmanda da 4-1 yenilerek Avrupa defterini kapatmıştı.

14.09.2011 Inter 0 – 1 Trabzonspor
27.09.2011 Trabzonspor 1 – 1 Lille
18.10.2011 CSKA Moscow 3 – 0 Trabzonspor
02.11.2011 Trabzonspor 0 – 0 CSKA Moscow
22.11.2011 Trabzonspor 1 – 1 Inter
07.12.2011 Lille 0 – 0 Trabzonspor 

Selçuk Sports Kopenhag Trabzonspor Maçı Şifresiz

Kopenhag ile Trabzonspor şimdiye kadar hiç karşılaşmadılar.

Trabzonspor geçtiğimiz yıl UEFA Konferans Ligi play-off turunda Roma ile eşleşti. İlk maçı evinde 2-1 kaybeden bordo mavili ekip, deplasmanda da 3-0 yenilerek Avrupa‘ya veda etmişti.

Kopenhag Trabzonspor Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kopenhag ile Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Kopenhag Trabzonspor maçı 16 Ağustos Salı günü saat 22:00’da Exxen’den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor şimdiye kadar Avrupa Kupaları’nda oynadığı 139 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 53 yenilgi aldı. Avrupa’da 177 gol atan bordo mavili ekip, kalesinde ise 192 gol gördü.

Kopenhag Trabzonspor Maçı İlk 11ler

Kopenhag:  Johnsson, Diks, Vavro, Khotcholava, Kristansen, Lerager, Zeca, Claesson, Pep Biel, Daramy, Babacar

Trabzonspor:  Uğurcan, Larsen, Denswil, Vitor Hugo, Eren, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Cornelius

Trabzonspor’da Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Edin Visca sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar.

Şampiyonlar Ligi Exxen Canlı izle

Kralbozguncu Kopenhag Trabzonspor maçını canlı izle netspor webspor idman tv selçuk sport hd canlı maç radyo anlatım seyret. Selçuk Spor Inter Trabzonspor bedava kaçak linki. Kopenhag Trabzonspor Inat TV, Futbolcafe, matbet, jojobet, twitter, facebook, telegram, instagram, selçuk Sports hd giriş 49 şifresiz canlı maç izle, Kopenhag Trabzonspor maçı canlı izle Şifresiz Exxen spor TV Taraftarium24 canlı maç izle, Selçuk sports hd Kopenhag Trabzonspor izle taraftarium24




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —